Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Hopeaklaani Muut kissat ja kaksijalat

Erakot

Lumi: Hyvin utelias, klaanielämästä kiinnostunut kissa, joka kulkee reviirillä sukkelasti. Naaras on nuori, ja tällä on isot korvat. Lumi on oppilaan ikäinen, ja tämä on täysin valkoinen. Tällä on oranssit silmät, eikä tämä viihdy hyvin Pilkun kanssa. Hallan sisko.

Sysi: Täysin musta, sinisilmäinen ja hyvin suurikokoiken kolli, jonka oikean silmän läpi kulkee syvä arpi. Kolli on huolehtivainen ja ystävällinen, vaikka saaattaakin ulkonäkönsä vuoksi vaikuttaa uhkaavalta ja vaaralllselta

Susi: puhumaton, harmaa kolli, jolla on keltaiset, vihaiset silmät. Oli ennen Nopsan kumppani, mutta hylkäsi hänet. Yksi pentu Saniainen. Suurikokoinen ja erittäin vahva. Omaa terävät kynnet ja pitkät hampaat. Metsästää vain hirviä. Vihaa muuta ruokaa. 

Saniainen: kullanruskea, paksuturkkinen ja vahva kolli. Nopsan ja Suden pentu. Erittäin puhelias ja iloinen. Vihaa isäänsä tämän petturuuden takia. Aikoo ehkä palata takaisin Nopsan luo tai liittyä Hopeaklaaniin. Metsästää itselleen. Nukkuu vadelmapensaan alla. Rakastaa lintujen laulua ja auringonpaistetta. Katselee välillä yöllä tähtiä. Haluaisi olla Lumen kumppani.

 

Kotikisut

Halla: valkoinen, pullea ja pitkäkarvainen naaras. Hän on ujo ja pelokas kissa, joka asuu Kaksijalkalassa muutaman muun kissan kanssa. Hän oli Sysin kumppani, ennen kuin tämä päätti karata Kaksijalasta jättäen Hallan yksin. Lumen sisko. Nykyään Mistelin kumppani.

Horsma:musta naaras jolla on vihreät silmät

http://hopeaklaani.suntuubi.com/?cat=41

Misteli: vaaleanruskea raidallinen kolli, jolla on pullea vatsa ja pitkät sojottavat viikset. Entinen Laatikkoklaanilainen. Hallan kumppani. Villin veli. Rohkea ja verenhimoinen kissa. On sanonut suojelevansa kumppaniaan vaikka hengellään.

Villi: valkoinen, laiha, ujo kolli, jolla on pitkä turkki. Mistelin veli. Entinen Laatikkoklaanilainen. Ei välitä pennuista tai kumppaneista. Ei tykkää ulkoilusta pätkän vertaa. Vihaa sadetta, varsinkin lumisateita.

Vinha: kilpikonnakuvioinen naaras, joka rakastaa tuulta ja loikkimista. On yleensä monta auringonnousua ulkona leikkimässä ja katselemassa maailmaa lempikiveltään. Metsästää usein hiiriä, joita löytyy heinäladosta. Yksi sisko Nopsa. Haluaisi joskus liittyä Kultaklaaniin.

Nopsa: nopea, ketterä ja laiha  Valko-oranssi naaras, jolla on lyhytkarvainen turkki. Tykkää juoksemisesta ja puihin kiipeilemisestä. Yksi sisko Vinha. Oli ennen Suden kumppani, mutta Susi hylkäsi Nopsan.

Pisara: Pisara on puhdasrotuinen maine coon. Hänen turkkinsa on keskipitkää ja valkoharmaankirjavaa

http://hopeaklaani.suntuubi.com/?cat=39

Kaksijalat

Emma: vaaleahiuksinen pentu, joka itkee vähän väliä jos ei saa jotain.

Aleksi: ruskeahiuksinen, täysikasvuinen kaksijalka. Omistaa pienen koiran, ja pukeutuu yleensä siniseen huppariin ja mustiin housuihin. Mallan kumppani.

Rose: asuu yhdessä Emman kanssa, omistaa kissan nimeltä Halla. Hallalla oli sisko nimeltä Lumi, mutta tämä katosi. Rosella on pitkät punaiset värjätyt hiukset, jotka ovat luonnonkiharan takia korkkiruuveilla.

Jimi: vaaleahiuksinen, urheilullinen teini, joka rakastaa huppareihin ja sinisiin farkkuihin pukeutumista. Harrastaa jalkapalloa. Seurustelee Elisabethin kanssa.

Malla: vaaleanruskeahiuksinen, täysikasvuinen kaksijalka. Omistaa kaksi hevosta. Ratsastaa niillä usein. Luonnonkiharat hiukset. Aleksin kumppani. Yksi veli Pena.

Elisabeth: mustahiuksinen, kaunis, nuori kaksijalka. Asuu maatilalla ja vihaa eläimiin liittyviä hommia. Suuttuu, jos hänen pitkät kyntensä katkeavat. Hänen perheensä omistaa lehmiä, lampaita, kanoja, hevosia, koiran, kissoja, vuohia, possuja ja kalkkunoita. Rakastaa kissojaan Misteliä ja Villiä. Kaikki seudun miehet ovat lääpällään Elisabethiin. Seurustelee Jimin kanssa.

Pena: tummanruskeahiuksinen kaksijalka. Vihaa naaraita ja pentuja. Harrastaa maalaamista ja jalkapalloa. Pukeutuu aina valkoisiin farkkuihin ja ruskeaan t-paitaan (myös lehtikadon aikaan). Alkaa itkemään, jos ei saa maalia. Yksi sisko Malla.

Lennart: kalju, vanha kaksijalka. Omistaa tällä hetkellä kaksi kissaa, Vinhan ja Nopsan. Omisti ennen kaksi muutakin kissaa Suden ja Saniaisen, mutta ne katosivat. Kuollut kumppani Raili. Ei sure kumppaniaan enää usein. On päättänyt laittaa Vinhan ja Nopsan myyntiin. Välillä vähän pöljä.

 

©2018 Hopeaklaani - suntuubi.com