Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Hopeaklaani Tassukirja Mainoskirja

Täällä voit mainostaa sivujasi. Turhan pitkät, jatkuvasti toistuvat tai sivujen sääntöjä rikkovat mainokset poistetaan. Muut viestit kuuluvat tavalliseen vieraskirjaan.

Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: Untuva
Kotisivut: http://tahtisade.suntuubi.com/

15.08.2018 08:04
Tervetuloa vuonna 2017 perustettuun soturikissat tarinaroolipeli Tähtisateeseen. Ennen kuin hymähdät ja suuntaan pois tämän mainoksen äärestä, otapa kupillinen höyryävää kaakaota ja pari palaa suklaata. Harkitsisitko edes painaa kotisivut-kohdasta löytyvää linkkiä?
Tähtisateessa on vanhat tuttuakin tutummat neljä klaania; Myrsky-, Joki-, Tuuli- ja Varjoklaani, jotka odottavat juuri sinua liittymään mukaan suuriin seikkailuihin. Saat päättää kissasi elämästä aina pennusta asti! Tuleeko kissastasi suuri ja kunnioitettu päällikkö? Vai yrttitietoinen parantaja, joka pelastaa useammankin kissan hengen? Vai haluaako kissasi kenties elää kunnioitettuna soturina ja siirtyä vanhana klaaninvanhimpiin lepäämään? Kissasi tulevaisuus on sinun käsissäsi!

Nimi: Sumu
Kotisivut: http://syyshehku.suntuubi.com/

13.08.2018 20:18
Olet kuullut klaaneista jotka asuvat metsässä, ja nyt on sinun vuorosi päästä kirjoittamaan oma tarinasi heidän joukoissaan.
Kuulutko vahvaan, rehtiin Myrskyklaaniin, siroon kaloja pyytävään Jokiklaaniin, nopeaan ja komeaan Tuuliklaaniin vai ylevään ja lujaan Varjoklaaniin?
Voit myös liittyä Taivasklaaniin joka ponnistaa korkeuksiin, tai Veriklaaniin joka punoo juoniaan kaksijalkalassa. Kaikki on sinun päätöksesi varassa.
Liity nyt Syyshehkuun ja kirjoita kohtalosi omin sanoin!

Nimi: Milu
Kotisivut: http://uusi0aamu.suntuubi.com/?cat=1

09.08.2018 15:50
Nyt on sinun vuorosi määrätä viiden klaanin kohtalo.

Uusi Aamu on juuri ovensa avannut, vieraskirjapohjainen Soturikissat -roolipeli, jossa Taivasklaani ei joutunutkaan lähtemään muiden klaanien luota. Kaksijalkojen tuhotessa sen reviirin, muut klaanit suostuivat sittenkin auttamaan. Metsässä on siis edelleen viisi klaania: Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuuliklaani, Varjoklaani ja Taivasklaani. Lisäksi Tuuliklaanin soturit on yhä eroteltu kaivajiin sekä nummijuoksijoihin.
Mitä kaikkea olisikaan tapahtunut, jos Taivasklaani ei olisi joutunut lähtemään? Klaanien kohtalo on sinun käsissäsi.

Olet sydämellisesti tervetullut Uuteen Aamuun!

- Uuden Aamun ylläpito

Nimi: Aurinkomursu
Kotisivut: http://parantajanpolku.blogspot.com/

08.08.2018 11:04
Parantajan polussa käsitellään Erin Hunterin kirjasarjoja; Soturikissoja, Selviytyjiä, Etsijöitä ja Bravelandsia. Pääset syventymään näiden sarjojen maailmoihin ja lukemaan ylläpidon postauksia aiheeseen liittyen. Lisäksi Parantajan polusta löytyy chat, tulkaa rohkeasti juttelemaan!

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://fi.pelkotuoksu.wikia.com/

08.08.2018 10:47
Kerron sivuillani soturikissoista. Kirjoitan sinne tarinoita ja teen hahmokuvauksia. Lisää tietoa löytyy sivuiltani

©2018 Hopeaklaani - suntuubi.com