Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täällä voit mainostaa sivujasi. Turhan pitkät, jatkuvasti toistuvat tai sivujen sääntöjä rikkovat mainokset poistetaan.

Tässä mainos, jota saat levittää Hopeaklaanista. Muistathan lisätä mainoksien mukaan linkkimme.

 

Ennen se saattoi olla yksi klaani, kuita kului, kaksi klaania. Kapina alkoi, kolmas klaani ja jo nyt yhdestä klaanista on jakautunut viisi klaania. 

Lähdetkö laatikkojen luo asumaan?  Vai kenties tuulta turkissasi kaipaat? Jos se on ihantosi, Kultaklaani on sinulle loistava valinta. Vai upouutta Kajoklaanin vettä kaipaat ja lähdet sinne avuksi? Tai annas kun arvaan! Hopeaklaanin kuusimetsää ympärillesi kaipaat? Tai erakkona taivallat? Vai onko kotikisun elämä kohtalosi? Oletko taivaltanut vuorille Leijonaklaanin luo? 

Tiesi päätät vain sinä! Tervetuloa Hopeaklaaniin!

 

Hopeaklaani on leikkimielinen, 7.8.2018 perustettu Soturikissat-chatroolipeli. Myös tarinoiden kirjoittaminen onnistuu. Pelaamme Hopeaklaanin, Kultaklaanin, Laatikkoklaanin, Kajoklaanin ja Leijonaklaanin jäsenillä sekä klaanien ulkopuolisilla.

                           (En ole ylläpitäjä, mutta minulla on lupa mainostaa.)

 [ Kirjoita ]

Nimi: Bex
Kotisivut: http://ulvonta.suntuubi.com/

07.12.2018 18:58
Pidätkö susista? Pidätkö tarinoista? Sillon Revontuli on oikea paikka sinulle! Meillä pääset luomaan oman sutesi ja kirjoittamaan sillä tarinoita. Pää tavoitteemme on pitää hauskaa, joten miksi et liittyisi mukaan? Revontulossa on kaksi susilaumaa, Solan lauma ja Kosken lauma. Voit myös ryhtyä erakoksi. Päätös on sinun.

//En ole ylläpitäjä, mutta minulla on lupa mainostaa.^^

Nimi: Kamikaze
Kotisivut: http://niitynkukka.suntuubi.com/

03.12.2018 11:51
>> Tulee aika, jolloin torahampaat ja karvattomat yhdistyvät ja aukovat joen, jonka virta on värjäytynyt punasta. Ainut toivomme tyrehdyttää punan virta on luottaa kuuteen askeleeseen, jotka voivat pelastaa neljä jalkaa. <<

Tervetuloa Niitynkukkaan, vuonna 2015 perustettuun soturikissat-tarinaroolipeliin! Palaa aikaan, jossa neljä klaania; Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuuliklaani ja Varjoklaani olivat vasta syntyneet ja kissat opettelevat elämään klaaneissa hieman epäluuloisina omia päätöksiään, klaanitovereitaan ja johtajiaan kohtaan.
Mitä tulee tapahtumaan?
Sinä päätät.

Nimi: Leto
Kotisivut: http://halfgod.suntuubi.com

22.11.2018 19:29
Tervetuloa Puoliveristen leirille!

Nimi: Höyhensiipi
Kotisivut: http://ennustustenalku.suntuubi.com/?cat=1

11.11.2018 18:39
Tervetuloa Ennustusten alkuun. Tämä on siis soturikissaiheinen roolipeli. Täällä saat valita hahmosi soturikissa kirjasarjoissa seikkailevista kissoista. Pääset roolimaan muiden kanssa hahmollasi kirjojen tapahtumien mukaan. Halutessasi voit myös kirjoittaa tarinoita, joko omasta päästäsi, mielellään kuitenkin soturikissoihin liittyen, tai voit kirjoittaa miten hahmollesi olisi käynyt, jos tämä ei olisi rakastunut toisen klaanin kissa tai mikäli hän ei olisikaan kuollut? Mutta pitemmittä puheitta tule vierailemaan sivuillamme ja käy ainakin jättämässä terveisesi viekkuumme, kiitos!

Nimi: tu-du-du-duu
Kotisivut: http://petitprincesse.suntuubi.com/

29.10.2018 14:19
Kaipaatko kadonnutta nettikaveriasi? Jätä etsintäkuulutus Petit Princessessä.

En ole ylläpitäjä, mutta minulla on lupa mainostaa.

Nimi: Sysimieli
Kotisivut: http://tuulipolku.suntuubi.com

26.10.2018 20:53
”Koittaa aika, jolloin aurinko laskee, metsä pimenee, varjot valtaavat maailman, taivas tummuu, ja tuuli yltyy.

Silloin syntyy tuleva klaanien valtias, vain yksi ja ainut kissa saa sen tietää."

Tuulipolku on lokakuussa 24.10.2018. Täällä kirjoitamme Puhuriklaanilla, Puroklaanilla, Salamaklaanilla, Hämyklaanilla, kotikisuilla ja erakoilla. Kirjoitamme tarinoita, ja niistä saa kp:ta.

Juonta ei ole keksitty, mutta ei hätää, juuri sinä voit vaikuttaa siihen! Juoni rakentuu tarinoiden kirjoituksella.

Tervetuloa mukaamme!

Nimi: Erin Prince
Kotisivut: http://tylypahka.suntuubi.com/

23.10.2018 11:25
Oletko yksi meistä, jotka ovat lausuneet rikkoutumattoman valan J.K. Rowlingin luoman velhomaailman kanssa? Jos näin on, tervetuloa virtuaaliseen Tylypahkaan, missä sinulla on mahdollisuus aloittaa seikkailusi ja taikaopintosi velhojen maailmassa. Unohtumattomassa Tylypahkassa on mahdollista niin kirjoittaa tarinoita kuin roolipelata.

Nimi: Sombra
Kotisivut: http://nekroplis.suntuubi.com/

22.10.2018 20:08
Nekropolis on vuonna 2018 valmistunut roolipeli, jonka johtavana genrenä toimii dystopia. Tässä vieraskirjapohjaisessa tarinaroolipelissä zombiet ovat tulleet ja menneet, ja jättäneet sitäkin vähemmän ihmisiä henkiin. Nyt elävienkuolleiden sijaan luonto hyökkää vähemmistöksi muuttuneen ihmislajin kimppuun ja tekee jokaisen vielä hengissä olevan lajin elämästä yhtä maanpäällistä helvettiä. Itsepintaisia selviytyjiä kuitenkin löytyy, eikä ihmisten aika ole vielä päätöksessä.

Vuonna 2319, Maassa, aika jolloin yö oli lepoa varten ja päivät toivoa täynnä, on enää kaukainen muisto. Nyt valtaosalla on käsitystä vain lukuisista tuhoisista luonnonilmiöistä ja arkipäivää ovat happosateet sekä myrkkykaasut, joiden ohella ravinnon saaminen käy hetki hetkeltä, päivä päivältä, kuukausi kuukaudelta ja vuosi vuodelta yhä mutkikkaammaksi ja työläämmäksi. Luonto, jonka ihmiset vuosisadan takaa tuhosivat ja jättivät perinnöksi tuleville sukupolville, tuntuu nyt muotoilevan koko ajan uusia, vaarallisuus asteikossa yhä vain nousevia ilmiöitä jo harvalukuisen ja vaikeasti selviytyvän ihmislajin pyyhkimiseksi.

Monia on kuollut, harvat luonnollisiin syihin, ja monet tulevat vielä kuolemaan. Kaikki se kuin kostona ihmiskunnalle ja pelastuksena sille maailmalle, joka on vielä jäljellä.
Kun metsästäjästä tulee saalis, heidän tulevaisuutensa on epävarma.


aequat omnis cinis -- tuhka tekee meistä kaikista samanlaisia.

Nimi: Lintu
Kotisivut: http://https://paljastaivas.blogspot.com/?m=0/

09.10.2018 07:53
Paljastaivas on blogini! Jonne tulee esim tarinoita, kuulumisia, kuvia... Kaikkea sellaista! Muistakaa aina välillä käydä sielläkin vilkaisemassa! Ja tervetuloa uudetkin ystävät sinne!

Nimi: Merkitty
Kotisivut: http://merkitty.fi/

06.10.2018 23:52
Merkitty on keväällä 2018 perustettu aktiivinen chatmuotoisesti pelattava tarinaroolipeli, jonka hahmoina toimivat Pohjanlehtoa asuttavat koirat. Paikoin synkän fantasian teemoilla leikittelevässä maailmassa todellisuus on tarinoita ihmeellisempää, eikä koirien päivistä puutu jännitystä ja uusia käänteitä. Kuvitteellisessa Pohjanlehdossa on vastikään sovittu rauha, joka yhdisti Imperiumin ja Länsimaat yhdeksi suureksi alueeksi kylmän periaatesodan päätteeksi. Sopimus vanhojen vihollisten välillä syntyi salaperäisen avaimen avattua oven Pohjanlehdon synkimpiin salaisuuksiin maan uumenissa - todellisuuteen, että koirien ainoa vihollinen ei ole toinen koira vaan jokin muinainen ja arvaamaton. Rauhan luonteen huomioonottaen on Pohjanlehdon kansan opittava toimimaan yhdessä kiireesti ja otettava selvää minkälaisia salaisuuksia niiden maa päällään kantaa.

Liity Merkityn ihmeelliseen maailmaan ottamaan selvää!

Nimi: Hiekkamyrsky
Kotisivut: http://varjojenpolku.suntuubi.com

06.10.2018 16:08
"Koittaa aika, jolloin tähdet katoavat taivaalta, kuu ja aurinko sammuvat, ja maailma peittyy varjoihin. Ne, jotka selviytyvät pimeyden kynsien kosketuksesta, vaeltavat rastit kauloissaan yön siimeksessä, näkevät lopun ajat kuolematta, ja kulkevat varjojen polkuja sisimmässään yön valaiseva valo, ovat ne jotka tekevät viimeisen ratkaisun, joka voi koitua klaanien pelastukseksi tai kohtaloksi."

Tervetuloa Varjojen Polulle! Tulethan täydentämään pelaajarivejämme, luoden oman hahmosi aivan uuteen soturikissapohjaiseen maailmaan, tai edes jättämään tassunjälkesi vieraskirjaamme?

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

05.10.2018 17:45
Vuosi 1996, 10 vuotta Tsernobylin ydinonnettomuudesta, Prypjatin laitamailla Pohjois-Ukrainan saasteisissa metsissä Yhteisöä järisytetään, kun Varakomentaja yritetään murhata. Karkuteille ehtineitä pettureita Roerigiä ja Dovania etsitään Kaartin toimesta kuumeisesti, mutta kaksikko kylvää pelkoa, kun yhä useampi haavoittuu vakavasti tai kuolee heidän toimestaan. Kartanon puutteellinen tila alkaa vaivata yhä useamman mieltä, mutta karkureiden riehuessa Yhteisö ei kykene riskeeraamaan jäseniään uusille maille laajentumalla. Vielä kansa uskoo johtajiinsa, mutta jatkuuko se, kun väkivaltaisuudet lisääntyvät?

Vallattu on 2017 perustettu, suhteellisen realistinen vieraskirjapohjainen roolipeli, jossa pelataan kissoilla ja koirilla hylätyssä kaupungissa. Reipastahtinen peli on kerännyt jo huimat 20 hahmoa, liittyykö sinun luomuksesi niihin?

Vastaus:

Mahtava mainos! Idea on todella kiva, ja ulkoasu on mahtava! Mainoksessa käsiteltiin hyvin Vallatun ideaa ja siinä oli kivasti jännitystä.

- Pelkotuoksu

Nimi: Kipinä
Kotisivut: http://ulvonta.suntuubi.com/?cat=20&lang=fi

03.10.2018 15:28
Odotat varmaan että tämä on taas soturikissa roolipeli? No ei tälläkertaa, nyt kyseessä on Revontuli, susi roolipeli. Meillä on kaksi laumaa joissa voi kirjoittaa tarinoita sinun omalla sudellasi. Voit myös olla erakko. Alfa, beta vaiko omega? Se on sinun päätettävissäsi. Mikset edes kävisi katsomassa?

Vastaus:

Sivuilla on hieno ulkoasu! Mainoksessa kerrottiin hyvin sivujen sisällöstä ja vaikka ne ovatkin uudet, teillähän on jo pari liittynyttä ^^!
Onnea sivujenne valmistumiseen ja hyvää syksyä!

- Pelkotuoksu

Nimi: Raven
Kotisivut: http://futuretribes.suntuubi.com/

23.09.2018 19:44
Oletko kyllästynyt tarinaroolipelien samanlaisuuteen, oletko etsimässä jotain uutta ja tuoretta?

Käy vilkaisemassa Tulevaisuuden Heimot -tarinaroolipeliä, jonka maailman inspiraationa ovat toimineet mm. seuraavat teokset: Taru Sormusten Herrasta, Game of Thrones, Fallout ja The Witcher.

Minkälainen TH sitten on? Pelissä pelataan tuhoutuneessa maailmassa, joka on ydinsotien ja luonnonkatastrofien myötä palautunut keskiajan kaltaiseen maailmaan. Kuusi heimoa elävät saarella taistellen resursseista, Varjomuuri suojelee heimoja eteläisen osan vaaroilta ja etelässä elävät hurjat mutantit, sekä harvat rohkeat vaeltajat.
Sinun tehtäväsi? Selviytyminen.

Vastaus:

Mainoksessa oli sopivasti jännitystä ja se kuulosti kivalta! Vilkaisin sivujanne, ja ne olivat hienot! Tsemppiä teille ja hyvää syksyä!

- Pelkotuoksu

Nimi: Kiwi
Kotisivut: http://route1.suntuubi.com/

13.09.2018 17:55
Olet saapunut Route 1:een, maaliskuun 2018 alussa perustettuun pokemonhoitolaan! Sinulla on nyt mahdollisuus valita oma pokemonisi, ja aloittaa matkasi Menman alueella ja saavuttaa tavoitteesi, oli se sitten kiertää ympäri Menman kaunista saarta ja kerätä kaikki salimerkit, tutkia paikkoja tai ihan mitä vain muuta, olet tervetullut!

Vastaus:

Vau! Mainos oli mielistäni kivasti muotuiltu ja sitä oli kiva lukea. En itse tiedä niin paljon pokemoneista, mutta hienot sivut!

- Pelkotuoksu

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

09.09.2018 18:42
Vuosi 1996, 10 vuotta Tsernobylin ydinonnettomuudesta, Prypjatin laitamailla Pohjois-Ukrainan saasteisissa metsissä Yhteisöä järisytetään, kun Varakomentaja yritetään murhata. Karkuteille ehtineitä pettureita Roerigiä ja Dovania etsitään Kaartin toimesta kuumeisesti, mutta kaksikko kylvää pelkoa, kun yhä useampi haavoittuu vakavasti tai kuolee heidän toimestaan. Kartanon puutteellinen tila alkaa vaivata yhä useamman mieltä, mutta karkureiden riehuessa Yhteisö ei kykene riskeeraamaan jäseniään uusille maille laajentumalla. Vielä kansa uskoo johtajiinsa, mutta jatkuuko se, kun väkivaltaisuudet lisääntyvät?

Vallattu on 2017 perustettu, suhteellisen realistinen vieraskirjapohjainen roolipeli, jossa pelataan kissoilla ja koirilla hylätyssä kaupungissa. Reipastahtinen peli on kerännyt jo huimat 20 hahmoa, liittyykö sinun luomuksesi niihin?

Vastaus:

Mainos oli hyvin kirjoitettu ja jännitystäkin oli mukavasti mukana! Ihanat sivut <3

- Pelkotuoksu

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://cecci.suntuubi.com/?cat=1

08.09.2018 13:50
Monta hiirenkorvaa sitten kolme erakkoa vaelsi pakoon tulvaa. Kun he saapuivat suureen metsään, he päättivät jäädä sinne. Yksi erakoista, Pisara, vaaleanharmaa, sinisilmäinen naaras suorastaan rakasti kalaa, vettä ja uimista toisin kuin kissat yleensä. Hän jäi asumaan suojaisaan paikkaan kallion juureen lammen rantaan. Hetken toisetkin erakot asuivat lammella mutta vähän ajan päästä toinen heistä, musta, vihreäsilmäinen kolli Yö, tajusi että hänen piti päästä syrjäisempään paikkaan ja niin hän lähti ja asettui kauas metsään. Yön lähdön jälkeen kolmaskin erakko valkoinen harmaasilmäinen naaras Lumi päätti tarvitsevansa enemmän vapaata tilaa ja niin hän lähti ja asettui asumaan laakson pitkän matkan päähän joen alajuoksulle. Nämä kolme erakkoa olivat ensimmäiset klaanikissat. Kodittomia kissoja alkoi saapua metsään ja he jäivät yleensä asumaan johonkin kolmesta leiristä. Kolmesta erakosta tuli klaanipäälliköitä. Pisara alkoi johtaa Vesiklaania, Yö metsäklaania ja Lumi Laaksoklaania. Klaaneihin alkoi syntyä pentuja ja niistä koulutettiin sotureita koko ajan kehittyvin menetelmin. Kissat opettelivat sen lisäksi kasvien käyttöä parantamiseen. Alussa klaanit elivät sovussa mutta ensimmäisten päälliköiden kuoltua klaaneille tuli riitaa ja klaanit merkkasivat itselleen reviriit, ja lopettivat toistensa auttamisen.

Jos etsit uutta ja muista soturikissat tarinaroolipeleistä poikkeavaa ropea, niin olet löytänyt juuri oikean mainoksen! Tule ihmeessä tutustumaan Ensimmäisten Klaanien kiehtovaan maailmaan ja Liittymään seuraamme kirjoittamaan omaa tarinaasi. Uudet jäsenet ovat aina enemmän kuin tervetulleita.
Tähti klaani valaiskoon polkujanne!

Vastaus:

Pitkä ja todella hyvin muotoiltu mainos!!
Täälläkin on ihanat sivut, olen liittynyt  .

- Pelkotuoksu

Nimi: Razeback
Kotisivut: http://viimakoura.suntuubi.com/

03.09.2018 13:53
Kaipaatko ulkoasua tai koodia sivuillesi?
Tai ihan vain inspiraatiota omien sivujesi ulkonäköön?
Miten vain, Viimakoura toivottaa sinut tervetulleeksi katsomaan, ihmettelemään tai vaikka kommentoimaan.

Vastaus:

Mainos oli lyhyt, mutta siinä kerrotiin hyvin sivuistasi. Sivut ovat kauniit

- Pelkotuoksu

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://uusi0aamu.suntuubi.com

02.09.2018 18:12
Nyt on sinun vuorosi määrätä viiden klaanin kohtalo.

Uusi Aamu on juuri ovensa avannut, vieraskirjapohjainen Soturikissat -roolipeli, jossa Taivasklaani ei joutunutkaan lähtemään muiden klaanien luota. Kaksijalkojen tuhotessa sen reviirin, muut klaanit suostuivat sittenkin auttamaan. Metsässä on siis edelleen viisi klaania: Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuuliklaani, Varjoklaani ja Taivasklaani. Lisäksi Tuuliklaanin soturit on yhä eroteltu kaivajiin sekä nummijuoksijoihin.
Mitä kaikkea olisikaan tapahtunut, jos Taivasklaani ei olisi joutunut lähtemään? Klaanien kohtalo on sinun käsissäsi.

Olet sydämellisesti tervetullut Uuteen Aamuun!

- Uuden Aamun ylläpito

(En kuulu ylläpitäjiin, mutta minulla on lupa mainostaa)

Nimi: Devil
Kotisivut: http://secretum.suntuubi.com/

29.08.2018 08:34
Secretum: Orbis on vuoteen 2367 sijoittuva roolipeli. Secretumin maailma on täysin kuvitteellinen, mutta ei milläänlailla kuitenkaan yliluonnollinen. Sijaintina on suhteellisen suuri, lähes täysin muusta maailmasta eristäytynyt saari, jota muuhun maailmaan yhdistää kerran kuukaudessa satamassa käyvä laiva, jonka mukana tulee niin uusia asukkaitakin, kuin kauppatavaraa. Saaren nimi on Orbis ja nyt SINÄ voit vaikuttaa sen kohtaloon liittymällä Secretumin riveihin!

Vastaus:

Hyvä mainos!! Oli kyllä kiva lukea  Sivunne ovat mahtavat!

- Pelkotuoksu

Nimi: Untuva
Kotisivut: http://tahtisade.suntuubi.com/

15.08.2018 08:04
Tervetuloa vuonna 2017 perustettuun soturikissat tarinaroolipeli Tähtisateeseen. Ennen kuin hymähdät ja suuntaan pois tämän mainoksen äärestä, otapa kupillinen höyryävää kaakaota ja pari palaa suklaata. Harkitsisitko edes painaa kotisivut-kohdasta löytyvää linkkiä?
Tähtisateessa on vanhat tuttuakin tutummat neljä klaania; Myrsky-, Joki-, Tuuli- ja Varjoklaani, jotka odottavat juuri sinua liittymään mukaan suuriin seikkailuihin. Saat päättää kissasi elämästä aina pennusta asti! Tuleeko kissastasi suuri ja kunnioitettu päällikkö? Vai yrttitietoinen parantaja, joka pelastaa useammankin kissan hengen? Vai haluaako kissasi kenties elää kunnioitettuna soturina ja siirtyä vanhana klaaninvanhimpiin lepäämään? Kissasi tulevaisuus on sinun käsissäsi!

Vastaus:

Vau, ihailen sivujanne  . Ulkoasu on aivan mahtava ja sivunne ovat kauniit!
Mainos oli hyvin kirjoitettu ja siinä ei ollut virheitä.

- Pelkotuoksu

Nimi: Sumu
Kotisivut: http://syyshehku.suntuubi.com/

13.08.2018 20:18
Olet kuullut klaaneista jotka asuvat metsässä, ja nyt on sinun vuorosi päästä kirjoittamaan oma tarinasi heidän joukoissaan.
Kuulutko vahvaan, rehtiin Myrskyklaaniin, siroon kaloja pyytävään Jokiklaaniin, nopeaan ja komeaan Tuuliklaaniin vai ylevään ja lujaan Varjoklaaniin?
Voit myös liittyä Taivasklaaniin joka ponnistaa korkeuksiin, tai Veriklaaniin joka punoo juoniaan kaksijalkalassa. Kaikki on sinun päätöksesi varassa.
Liity nyt Syyshehkuun ja kirjoita kohtalosi omin sanoin!

Vastaus:

Mainos oli hyvä! Vaikka sivunne tällä hetkellä eivät ole aktiiviset, on niissä hieno ulkka! Olisi mahtavaa, jos aktivoituisitte ^^.
Hyvää syksyä ja tsemppiä!

- Pelkotuoksu

Nimi: Milu
Kotisivut: http://uusi0aamu.suntuubi.com/?cat=1

09.08.2018 15:50
Nyt on sinun vuorosi määrätä viiden klaanin kohtalo.

Uusi Aamu on juuri ovensa avannut, vieraskirjapohjainen Soturikissat -roolipeli, jossa Taivasklaani ei joutunutkaan lähtemään muiden klaanien luota. Kaksijalkojen tuhotessa sen reviirin, muut klaanit suostuivat sittenkin auttamaan. Metsässä on siis edelleen viisi klaania: Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuuliklaani, Varjoklaani ja Taivasklaani. Lisäksi Tuuliklaanin soturit on yhä eroteltu kaivajiin sekä nummijuoksijoihin.
Mitä kaikkea olisikaan tapahtunut, jos Taivasklaani ei olisi joutunut lähtemään? Klaanien kohtalo on sinun käsissäsi.

Olet sydämellisesti tervetullut Uuteen Aamuun!

- Uuden Aamun ylläpito

Vastaus:

Mainoksessa oli mukavasti pituutta ja ulkka on kyllä todella hieno! Mainoksessa käsiteltiin hyvin sivuja eikä alettu höpöttämään turhia. Hyvää syksyä teille!

- Pelkotuoksu

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://fi.pelkotuoksu.wikia.com/

08.08.2018 10:47
Kerron sivuillani soturikissoista. Kirjoitan sinne tarinoita ja teen hahmokuvauksia. Lisää tietoa löytyy sivuiltani

©2018 Hopeaklaani - suntuubi.com