Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Hopeaklaani Ylläpito

Täällä pääset tutustumaan ylläpitoon!

 

Aamusydän/-tähti

Yks tyttö joka pyörii täällä 24/7 

Rakastaa leipomista, lukemista ja laulamista.

Hei! multa voit kysyä mitä vaan, oon luonu aika paljon tällä sivustolla, mutta nykään hoidan pääasiassa liittymisen. Myös olen tehnyt ulkoasuamme aika paljon, ja yritän jatkaa sitä. Rakastan kissoja, ja omistan yhden. Asun perheeni kanssa. Omistam todella huonon omatunnon, ja se saattaa näkyä valillä. Pidän myös koirista, mutta suuri ihmismäärä saa minut hulluuden partaalle. En pelkää kuolemaa... en enää. Olen yleensä täällä, mutta yritän elää normi elämää samalla. Olen huono kertomaan itsestäni, heippa!;.

 

Kastepilvi / -tähti

Moi vaan kaikille! Minä olen siis Kastepilvi, se on nimi jota käytän pyöriessäni täällä, kun taas Kastetähti on Kultaklaanin tämän hetkinen päälikkö. Tosin on Kastepilvikin Hopeaklaanissa. Se riittääkin jo hahmoistani, kerron täällä itsestäni. Olen kouluikäinen tyttö, joka silloin tällöin pyörii täällä ja moikkailee chatissa. Hoidan tällä sivustolla enimmäkseen pikkuvikoja kirjoitusvirheitä ja jotain pikku ongelmia, mutta etsivä Kastepilvi huolehtii sitten, jos tulee jotakin hassuja pikkulageja tai koodivirheitä tms. Rakastan kissoja ja meillä onkin kaksi. Rakastan myös musiikkia ja olen erittäin musikaalinen. Harrastan enimmäkseen musiikkia, tarinoiden kirjoittelua, lukemista... Joo, mutta sellaista pikku infoa minusta. P.s Jos luet tämän tule chattiin juttelemaan ja vaikka ropettamaan. En minä pure!

Moikka!  -Kaste

 

Aurinkomursu

Moi! Vastuualueitani täällä Hopeaklaanissa ovat tassukirjan viesteihin vastaaminen, muu tärkeä-osion historia-kohdan päivittäminen ja kirjoitusvirheiden korjaaminen.

Soturikissojen lisäksi olen myös Leijonakuninkaan, Gingan, Ruohometsän kansan, Erin Hunterin Selviytyjien, Lemmikkien salaisen elämän ja Evelinan suuri fani.

 

Pelkotuoksu

Moi! Minä olen siis Pelkotuoksu, Hopeaklaanin varapäällikkö. Yleensä korjailen kirjoitusvirheitä, kirjoittelen tarinoita, vastailen Tassukirjan viesteihin (ja myös chatin), välillä vastailen hakemuksiin ja lisäilen uusia jäseniä klaaneihin. Tehtävänäni tällä hetkellä on piirtää Hopeaklaanin, Laatikkkoklaanin ja Kultaklaanin reviirit. Laatikkoklaanin ja Hopeaklaanin reviirit ovat jo valmiina. Kultaklaanin reviiri on vielä työn alla. Kirjoittelen myös välillä Kutsuhuutoon ja Mainoskirjaan. Mainoskirjassa olen jo mainostanut sivujani. Käy ihmeessä lukemassa, jos kiinnostaa!

Lempieläimiäni ovat hevoset/ponit, koirat ja kissat. Perheeseeni kuuluu emoni Sulkasielu, isäni Hopealiekki ja veljeni Aurinkosielu. Meillä on kaksi hevosta, neljä koiraa ja yksi kissa. Minä harrastan tanssia, ratsastusta, lukemista, piirtämistä, leipomista, wikian pitämistä ja valokuvaamista. Soturikissojen lisäksi fanitan Erin Hunterin selviytyjiä ja etsijöitä. Tykkään myös kaikenlaisista hevoskirjoista, esimerkiksi Nummelan Ponitalli ja Päivi Lukkarilan "Panda" -sarja ovat suosikeitani. Luen myös muita hevoskirjoja. Lempivuodenaikojani ovat kesä ja talvi.

Rakastan eläinten hoitamista ja käytän siihen joka päivä useita tunteja. Ratsastan poneillani 5-6 kertaa viikossa ja yksi päivä niillä on vapaata. Silloin käyn ratsastuskoulun tunnilla. Käytän koiria ulkona joka päivä ja hoidan myös kissan, eli annan sille ruoan ja vien ulos ja illalla haen sisälle. Tykkään myös lueskella muiden sk-fanien tarinoita/sivuja. 

©2018 Hopeaklaani - suntuubi.com