Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Täällä pääset tutustumaan ylläpitoon!

 

Kastepilvi

Moi vaan kaikille! Minä olen siis Kastepilvi, se on nimi jota käytän pyöriessäni täällä, kun taas Kastetähti on Kultaklaanin tämän hetkinen päälikkö. Tosin on Kastepilvikin Hopeaklaanissa. Se riittääkin jo hahmoistani, kerron täällä itsestäni. Olen kouluikäinen tyttö, joka silloin tällöin pyörii täällä ja moikkailee chatissa. Hoidan tällä sivustolla enimmäkseen pikkuvikoja kirjoitusvirheitä ja jotain pikku ongelmia, mutta etsivä Kastepilvi huolehtii sitten, jos tulee jotakin hassuja pikkulageja tai koodivirheitä tms. Rakastan kissoja ja meillä onkin kaksi. Rakastan myös musiikkia ja olen erittäin musikaalinen. Harrastan enimmäkseen musiikkia, tarinoiden kirjoittelua, lukemista... Joo, mutta sellaista pikku infoa minusta. P.s Jos luet tämän tule chattiin juttelemaan ja vaikka ropettamaan. En minä pure!

Moikka! 

- Kastepilvi

 

Aurinkomursu

Moi! Vastuualueitani täällä Hopeaklaanissa ovat tassukirjan viesteihin vastaaminen ja muu tärkeä-osion historia-kohdan päivittäminen.

Soturikissojen lisäksi olen myös Leijonakuninkaan, Gingan, Ruohometsän kansan, Erin Hunterin Selviytyjien, Lemmikkien salaisen elämän ja Evelinan suuri fani.

 

Pelkotuoksu/tähti

Moi! Minä olen siis Pelkotuoksu, Hopeaklaanin varapäällikkö. Yleensä korjailen kirjoitusvirheitä, kirjoittelen tarinoita, vastailen Tassukirjan viesteihin (ja myös chatin), välillä vastailen hakemuksiin ja lisäilen uusia jäseniä klaaneihin. Ja tosin nykyään teen melkein kaikkea XD. Tehtävänäni tällä hetkellä on piirtää Hopeaklaanin, Laatikkkoklaanin ja Kultaklaanin reviirit. Olen saanut reviirit jo valmiiksi, yritän lisäillä ne mahdollisimman pian. Kirjoittelen myös välillä Kutsuhuutoon ja Mainoskirjaan. Mainoskirjassa olen jo mainostanut sivujani. Käy ihmeessä lukemassa, jos kiinnostaa!

Lempieläimiäni ovat hevoset/ponit, koirat ja kissat. Perheeseeni kuuluu emoni Sulkasielu, isäni Hopealiekki ja veljeni Aurinkosielu. Meillä on kaksi hevosta, neljä koiraa, yksi kani ja yksi kissa. Minä harrastan tanssia, ratsastusta, lukemista, piirtämistä, leipomista, wikian pitämistä ja valokuvaamista - pian myös ehkä kuvataidetta. ;) Soturikissojen lisäksi fanitan Erin Hunterin Selviytyjiä ja Etsijöitä. Tykkään myös kaikenlaisista hevoskirjoista, esimerkiksi Nummelan Ponitalli ja Päivi Lukkarilan "Panda" -sarja ovat suosikeitani. Luen myös muita hevoskirjoja. Lempivuodenaikojani ovat kesä ja talvi.

Jos ei ole ropea, esiinnyn nimellä Pelkotuoksu. Ropessa esiinnyn yleensä myös muilla nimillä, riippuu ropetettavasta klaanista. 

Kissojani:

Hopeaklaani: Pelkotuoksu, Punaliekki, Laatikkotuoksu, Ratamohiiri ja Kaurispentu.

Uusi Aamu: Sysipentu (-varjo) ja Pajutassu (-pilvi)

Soturin sydän: Hiirenvirna-askel

Ensimmäiset klaanit: Saniaistassu (-puro) ja Laventelipentu (-kukka)

Kuunpisara: Tuulispentu (-turkki, ei vielä täysin varmaa)

Tässä vielä kissoja, joita minulla oli, muttei ole enää: 

Saaristoklaanit: Kielokäpälä

Metsäketo: Muurahaismarja

Varjojen polku: Kukkamarja

Rakastan eläinten hoitamista ja käytän siihen joka päivä useita tunteja. Ratsastan poneillani 5-6 kertaa viikossa ja yksi päivä niillä on vapaata. Silloin käyn ratsastuskoulun tunnilla. Käytän koiria ulkona joka päivä ja hoidan myös kissan, eli annan sille ruoan ja vien ulos ja illalla haen sisälle. Tykkään myös lueskella muiden sk-fanien tarinoita/sivuja. 

Tulkaa minulle chatissa juttelemaan, en minä pure. :)

 

Aamusydän

Olen Soturikissat-fani, joka loi nämä sivut. En ota missään nimessä siitä kunniaa! Koska sivut lähtivät oikeasti alkuun Hopeapolulta! Ja annan sille chatille kaiken kunnian. Olen täällä 24/7 ja oikeasti, tarkoitan.

Täällä olen nimillä Arpimuisto, Pihkahohde, Aamupentu, Lumipentu ja ilman ropea yleensä vain Aamusydän. Liikun yleensä nimillä Aamusydän, ja Lintu. Olen ottanut sivuillamme työkseni liittyminen-osion lomakkeisiin vastaamisen ja Pelkotuoksun kanssa sen yleensä jaan. Myös ulkoasuun olen jättänyt tassunjälkeni, ja sitä muuttelen, jos vain pyydetään. Myös chat on vastuullani!

Harrastan piirtämistä, lenkkeilyä, leipomista, lukemista ja kirjoittamista.

Tulkaa juttelemaan! En minä pure!!

-Aamusydän

©2018 Hopeaklaani - suntuubi.com