Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Säännöt ja muuta huomioitavaa:

- Kiusaaminen on ehdottomasti kielletty. Muistetaan myös asiallinen, kohtelias käytös. Kiroilu on kielletty. Riidat selvitetään Hopeaklaanin ulkopuolella.

- Muita eläimiä kuin kissoja saa tehdä vain ylläpidon luvalla.

- Vain liittyneet saavat roolipelata ja kirjoittaa tarinoita.

- Jos vaihdat nimimerkkiäsi, ilmoitathan siitä ylläpidolle ja muille pelaajille.

- Ei kirjoitusaikarajaa.

- Meillä ei käytetä kokemuspisteitä. Hahmot ikääntyvät samassa tahdissa oikean elämän kanssa.

- Ethän kopioi mitään Hopeaklaanin sivulta! Erillisen luvan siihen voi saada ylläpidolta, mutta muuten kopiointi on ehdottomasti kiellettyä.

- Sääntöjen rikkomisesta saa varoituksia, ja kolmen varoituksen jälkeen sinut erotetaan. Joistain rikkeistä saattaa saada kokonaisen ja toisista vain puolikkaan varoituksen, rikkeen suuruuden mukaan. Ylläpito on vastuussa varoitusten annosta, ja ilmoitamme kaikesta kiusaamisesta ja nimimerkkien varastamisesta yms. häiritsevästä käytöksestä nettipoliisille.

- Hakemuksen muuta-kohdassa kerro mikä on lempi soturikissa-loppuliite/-liitteet. Siitä tiedämme, oletko lukenut säännöt.

- Jos et palaa lomaltasi loman loputtua viikon sisällä, sinut valitettavasti erotetaan. 

- Pidä hauskaa!

 

Soturilaki:

1. Puolusta klaaniasi vaikka hengelläsi. Sinulla saa olla ystäviä muista klaaneista, mutta ystävyytenne ei saa mennä klaanin edun edelle, vaikka kohtaisitte taistelussa.

2. Älä metsästä tai tunkeile toisen klaanin reviirillä.

3. Klaaninvanhimmat, kuningattaret ja pennut on ruokittava ennen oppilaita ja sotureita. Ellei soturilla tai oppilaalla ole erityistä syytä, he eivät saa syödä ennen kuin he ovat metsästäneet ruokaa muille. Mikäli soturi tai oppilas on sairas tai loukkaantunut, he voivat syödä samoin kuin vanhimmat, kuningattaret ja pennut.

4. Riistaa tapetaan vain ruoaksi. Kiitä Tähtiklaania sen elämästä.

5. Pennun on oltava vähintään kuusi kuuta vanha tullakseen oppilaaksi.

6. Vasta nimitetyn soturin täytyy vahtia klaania hiljaa yhden yön ajan.

7. Soturi ei voi olla varapäällikkö, jos tällä ei ole ollut vähintään yhtä soturioppilasta.

8. Varapäälliköstä tulee klaanin päällikkö kun päällikkö kuolee, siirtyy klaaninvanhimpien pesään tai karkoitetaan.

9. Kun varapäällikkö kuolee, karkoitetaan tai eläköityy, uusi varapäällikkö on valittava ennen seuraavaa kuunhuippua.

10. Täydenkuun aikaan pidetään klaanien kokoontuminen, jolloin vallitsee aselepo. Aselepoa ei saa missään tapauksessa rikkoa.

11. Rajat on tarkastettava ja merkittävä päivittäin. Klaanin alueelle kuulumattomat kissat on häädettävä.

12. Sairasta tai vaarassa olevaa pentua ei saa laiminlyödä, vaikka pentu olisikin peräisin eri paikasta.

13. Klaanin päällikön sana on laki ja sitä on toteltava, ellei se riko soturilakia.

14. Soturi ei saa tappaa muita kissoja, ellei tappaminen ole väistämätöntä klaanin turvallisuuden tai oman hengen puolesta.

15. Soturi halveksuu kotikisun pehmeää elämää.

16. Klaanilla on oikeus olla itsenäinen ja ylpeä, mutta hädän hetkellä heidän on unohdettava klaanirajat ja taisteltava säilyttääkseen neljä klaania. Kunkin klaanin on autettava toisiaan, niin ettei yksikään tuhoudu.

 

Poikkeuksia ja sääntöjä, jotka eivät kuulu soturilakiin:

- Parantajalla ei saa olla kumppania tai pentuja.

- Kissoilla on lupa syödä rajapartiossa, vaikka ei veisikään tuoresaalista leiriin.

- Päällikön sanaa ei ole noudatettava, mikäli Tähtiklaani määrää toisin.

- Klaaninpäällikkö ei voi vastaanottaa yhdeksää henkeään, mikäli häntä edeltäneellä päälliköllä on vielä henkiä jäljellä.

- Ollessaan päällikkönä tai varapäällikkönä, naarailla ei ole suotavaa olla pentuja, jotka haittaavat asemaan liittyvien tehtävien suorittamista. Tätä ei ole kuitenkaan suoraan kielletty.

 

Reviirit:

Hopeaklaanin reviiri sijaitsee kuusimetsässä, eli hopeaklaanilaiset saalistavat yleensä hiiriä, myyriä, oravia ja lintuja. Reviirillä sijaitsee myös kaksijalkala, ja reviirille tunkeilee paljon erakoita, mutta nämä eivät tunnu uskaltavan hyökätä klaanilaisten kimppuun, vaan pysyttelevät muualla. Rajanaapuri Laatikkoklaanin kanssa

Kultaklaanin reviiri sijaitsee nummella, eli kultaklaanilaisten tuoresaaliskasasta löytyy yleensä kaneja ja lintuja. Reviirillä on myös hieman metsää. Rajanaapuri Laatikkoklaanin ja Hopeaklaanin kanssa.

Laatikkoklaanin reviiri sijaitsee suolla. Leiri on pienellä ns. "saarella" suon keskellä. Useimmat saaliit ovat vesimyyriä ja lintuja. Kokoontumispaikan lähellä on Kuukoivu, jonka luona kaikkien klaanien jäsenet käyvät vaihtamassa unia Tähtiklaanin kanssa. Kuukoivun läheisyydessä ei ole suota. Hopeaklaanin ja Kultaklaanin rajanaapuri.

Kajoklaanin reviiri on pääosin pensaita, aluskasvillisuutta löytyy jonkin verran. Kajoklaanin reviiri sijaitsee puron vieressä, josta klaanin jäsenet saalistavat kalaa. Yleensä saaliit ovat kaloja, vesimyyriä, hiiriä ja lintuja. Viherlehden aikaan kaksijalat tulevat puron lähelle, joka aiheuttaa toisinaan ongelmia.

 

Kokoontumiset:

Klaanit tapaavat joka kuun 8. päivä.

Parantajien kokoontumiset tapahtuvat joka kuun 20. päivä.

 

Historia:

Roolipelin ja tarinoiden tärkeimmät tapahtumat pääset lukemaan tästä.

©2018 Hopeaklaani - suntuubi.com