Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Hopeaklaani Tassukirja

Huomioitavaa:

- otamme vielä kaksi linkinvaihtajaa!

- mainoskirjaan pääset tästä!

- jos olet liittynyt tänne, voit osallistua juonen suunnittelemiseen painamalla tästä!

 

Hopeaklaanin ryhmistä:

- jos haluat Hopeaklaanin WhatsApp-ryhmään, lähetä puhelinnumerosi yksityisellä viestillä. Käytämme numeroita vain ryhmään lisäämisessä.

- jos haluat Hopeaklaanin Kik-ryhmään, kerro käyttäjänimesi täällä tassukirjassa.

- jos haluat Hopeaklaanin Instagram-ryhmään, kerro käyttäjänimesi täällä tassukirjassa.

 

 1  2  3  4  > [ Kirjoita ]

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://saraliekki.suntuubi.com

18.10.2018 14:53
Hei, tulin tänne linkkarikirjeen merkeissä . (Tästä ei tule varmaan edes pitkä..., hehheh)

Eli siis, tulin tänne höpöttelemään kuulumisiani linkkarikirjeen merkeissä.

Tarinaköynnöksestä on tullut päivä päivältä yhä aktiivisempi ja järjestimme jo yhden kilpailunkin. Vaikka lukijoita ei paljoa vielä ole, odotamme heitäkin innolla.

Oma elämäni on tällä hetkellä hyvin käynnissä (kuulostipa järkevältä, heh..). Kaikki perheessäni voivat hyvin ja harrastukset ovat menneet mahtavasti. Aikani riittää hyvin roolimiselle ja aika monien sivujen ylläpitämiselle. On myös suunnitelmissa, että kaverini tulisi tänään yökylään ^^. Vaikka pari riitaa on tällä viikolla ollut, on nekin selvitetty ja niistä on nyt päästy yli. Kotonamme on alkanut "siivoustalkoot", heitämme kaiken turhan pois, tai myymme. Kahvinkeitin meni siinä hötäkässä rikki (äitini tipputti lattialle ), eilen isä juuri osti uuden xd. Lemmikit voivat hyvin, paitsi yhdellä koirallamme Nomilla on tassussaan mätäpaise, joka on siis paise, jonka sisällä on mätää (en jaksa kertoa tarkemmin XD). Äitini puhkaisi sen, eikä Nomiin edes paljoa sattunut. Heti puhkaisemisen ja putsaamisen jälkeen hän otti pallon suuhun ja alkoi innokkaana sitä kantaa. (Mätäpaiseen oli luultavasti aiheuttanut joku tikku).
Kanimme uskalsi eilen jo hypätä sängylleni ja sieltä pois . Tänäänkin aamulla se loikki edestakaisin ja sai pari herkkua, hehheh .
Ponimme ovat hyvässä kunnossa, tällä hetkellä ne siellä onnellisina sateessa syövät heinää.
Koirat, vanhuskin on nukkumassa rauhallisina. Minttu selvästi kyllä haluaisi häkistä ulos, pitääpi se pian päästää.

No, siinä oli nyt hieman kuulumisiani, anteeksi, kun tästä ei tullut pitkää.

- Pelkotuoksu

Nimi: Masi
Kotisivut: http://soturinsydanskrp.suntuubi.com/?cat=1

12.10.2018 12:24
Jätin viekkuumme Aamulle vastauksen ja kuten hänelle sielläkin sanoin, olen todella ylpeä, että hänellä oli 'rohkeutta' tulla keskustelemaan asiasta kanssani. Ehkä olen hieman ylireagoinut kiukkuni kanssa, mutta uskon sen olevan ihan aiheellistakin ja ymmärrettävää.

Kiitos Aamulle, joka kertoi teidän lopettavan tämän kilpailun. Minulle henkilökohtaisesti tärkeää on se, ettei meidän kilpailujuontamme oteta omaan käyttöön, tässä tapauksessa siis voimia Tähtiklaanilta ja Pimeyden metsältä. Jos siis haluatte jatkaa salakoodi-kilpailua, ehdottomasti en ole teidän tiellänne estämässä sen jatkuvuutta, kunhan meidän palkintomme juonensa kanssa ei ole teilläkin. (Toisinsanoen tulen edelleen kiukuttelemaan vastaanne, jos huomaan teidän tai Pelkotuoksun muuttavan palkinnoiksi vain erit taidot tai elämät Tähtiklaanilta ja Pimeyden metsältä. En siis halua, että esi-isiä käytetään ollenkaan samalla tavalla palkinnoissa, jos he ovat antamassa voimia, elämiä sun muita. Tuleva joulukalenterimme liittynee näihin palkintoihin, joten tämä on todella tärkeää roolipelimme juonen osalta, joka räjäytetään ulos jouluna..)

Ja kuten Soturin sydämeenkin vastasin, tarkoitukseni ei siis ollut puuttua kuukauden ropettaja kisaanne. Se on yleinen kilpailu, ja meillä kun kilpaillaan hahmojen välillä, ei ropettajien. Pahoittelen siis, jos vaikutin siltä, että väitin tätäkin kilpailua omakseni. Se ei ollut tarkoitukseni. Ja mitä Pelkotuoksun rankaisemiseen tulee, toivon, että jos/kun hän jatkaa teidän kanssanne ylläpitäjänä, pidätte huolta siitä, että ideat ovat hänen tai teidän omianne tulevaisuudessa. Kannattaa olla mielummin liian tarkka kuin antaa muidenkin keksiä kaikkea, koska kaikki eivät ole näin ystävällisiä kuin Pelkotuoksu ja tule suoraan myöntämään tekonsa. Rikos on aina rikos, ja sen ehkäisemiseksi kannattaa olla yli tarkka

Toivotan teille nyt tänne hyvää syksyä ja Tähtiklaani toivottavasti valaisee jokaisen teidän polkujanne täällä. Kiitos, että lähditte selvittelemään kanssani asioita, ja siitä, että minut otettiin tosissani ja minua uskottiin asian kanssa. Eli kiitos, että selvitimme tämän kaiken nopeasti ja helposti.

Vastaus:

Vaihdoimme palkinnot. Hyvää syksyä myös teille ja Tähtiklaani valaiskoon polkunne!

- ylläpito

Nimi: Masi
Kotisivut: http://soturinsydanskrp.suntuubi.com/?cat=1

12.10.2018 04:07
Laitoin asiasta viestiä chatissä, mutta laitan vielä täälläkin, jotta joku oikeasti tulee käymään Soturin sydämessä ja selvittää asian kanssani.

Olen maininnut etusivullamme, että kaikenlainen kopiointi koskien kilpailuja, juonta, palkintoja, tapahtumia, kuvia tai mitään, mikä liittyy Soturin sydämeen, jossa jokin on omaamme on ehdottomasti kiellettyä . Täällä havaitsen, että olette meidän jälkeemme toteuttaneet kilpailunne palkinnot täysin samana kuin meidän omamme. Ilman, että kukaan on kertonut asiasta meille tai kukaan on kysynyt meiltä saako hän näin tehdä. (Vastaukseni olisi ollut, että ei, et saa, se on meidän keksimämme ja toteuttamamme.)

Sivujemme info-osiosta tämän roolipelin ylläpitäjä voi lukea kilpailuistamme (kuten kuukauden paras hahmo, joka on tänne tullut ajatuksella äänestetään parasta ropettajaa), sekä kilpailut (siellä meidän infossa) kuvien kera ovat chatissä puhumiani piirustuskilpailuja.

Ensimmäisen palkintona oli (löydät kalenterista tällä päiväyksellä: 17.9.2018, klo 15:11) voit kulkea kissojen unissa, Tähtiklaanin suoma voima. Teidän kalenteristanne (17.9.2018, klo 17:57) löytyy samainen palkinto, Tähtiklaanin suoma voima, erille kilpailulle.

Seuraavaksi meidän infostamme löytyy kilpailun toinen osa (24.9.2018 klo 14:44), jossa Pimeyden metsän Sielutähti voi surmata voittajan haluaman hahmon. Jonka jälkeen teidän sivuillenne on paukahtanut (3.10.2018 klo 14:17) uusi salakieli-kilpailu, jossa palkintona on Pimeyden metsän Leppäkynsi surmaa voittajan haluaman hahmon.

Olen loukkaantunut ja osittain myös kiehun ärtymyksestä, jota yritän pitää kurissa, jotta minut otetaan edes puoliksi tosissani, kun sanon, että kopioitte. Enkä olisi näin raivoissani, ellen tekisi kanssanne yhteistyötä linkinvaihdolla, ja ellei nämä kilpailut olisi samaan aikaan tulleet tänne, kun Pelkotuoksu on osallistunut meidän kulmillamme niihin. (Koska jos olisitte jokin toinen roolipeli, jonka kanssa en tekisi linkinvaihtoa, voisin ajatella, että ompas osuva ajatus, kun meillä samalla kaavalla.)

Tunnettani en osaa kuvailla, mutta se, että uusi liittyjämme on hyväksikäyttänyt Soturin sydämen 'kilpailuja', sekä 'materiaalia' omaan roolipeliinsä on loukkaavaa. Enkä ole rankaisemassa tästä Pelkotuoksua, toivon vain, että joku puhuu kanssani asian läpi, että todella ymmärrätte kopioinnin olevan rikos. Jotta ymmärrätte kuinka 'upea' idea meillä oli, ja kuinka turhaksi se muuttui, kun se kopiointiin luvatta tänne.
Toivon myös, että tämä palkintomalli Pimeyden metsän ja Tähtiklaanin voimista muuttuu, sillä se oli meidän keksimämme idea voimien kera. Tiedän, kuinka lapselta kuulostan kun lähes kiljun, että se oli meidän, se on meidän, tämä on meidän, mutta niin se on. Enkä halua luopua omasta keksinnöstäni.

Olen iloinen, jos Pelkotuoksu itse selvittelee tämän asian täällä teille muille, sekä minulle, ja muokkaa palkinnot toisenlaisiksi. Haluan sopia tämän puhumalla, enkä millään typerillä rangaistuksilla, kuten linkinvaihdon katkasemisella sun muilla.
Jos Pelkotuoksu ei tule vierailulleni viekkuumme, tulkaa nyt edes joku muu yp:eistänne kertomaan, että mitä tämä kaikki on olevinaan ja tarkoittaa.

Vastaus:

Vastattu -->

- ylläpito

Nimi: Tulitähti YP
Kotisivut: http://hopeaklaani.suntuubi.com/

07.10.2018 09:08
Tulitähti tuli

Vastaus:

Jee!

- Pelkotuoksu

Nimi: Katatu
Kotisivut: http://vrtmoonlight.blogspot.com/

07.10.2018 07:41
Hei, kyllä linkinvaihto sopii.

Vastaus:

Mahtavaa! Lisään linkkinne nyt .

- Pelkotuoksu

Nimi: Eliza
Kotisivut: http://4kaviota.suntuubi.com/

05.10.2018 17:46
Hei, linkinvaihto sopii.

Vastaus:

Mahtavaa! Lisään linkkinne nyt. Lisäättehän meidän ^^?

- Pelkotuoksu

Nimi: Glowe
Kotisivut: http://vallattu.suntuubi.com/

05.10.2018 17:45
Oltiinko linkinvaihdossa?

Vastaus:

Olimme, laitoin vielä ilmoituksen viekkuunne Vallattuun ^^.

- Pelkotuoksu

Nimi: Razeback
Kotisivut: http://viimakoura.suntuubi.com/

04.10.2018 08:38
Moro. Linkinvaihtoa kyselitte ja se sopii kyllä.

Vastaus:

Mahtavaa! Lisään linkkinne nyt, lisäilettehän meidän ^^?

- Pelkotuoksu

Nimi: Kipinä
Kotisivut: http://ulvonta.suntuubi.com

02.10.2018 15:54
Linkinvaihtoa susiroolipelimme Revontulen kanssa?

Vastaus:

Käy!

-->

- Pelkotuoksu

Nimi: Shadowhunter
Kotisivut: http://ruskahallan.suntuubi.com/

01.10.2018 16:55
Hei!
Kävisikö linkinvaihto tarinasivun The Silent Onen kanssa?

Vastaus:

Linkinvaihto käy mainiosti! Lisäilen linkkinne ja vastailen vielä teidän puolellenne ^^.

- Pelkotuoksu

Nimi: Tyyne
Kotisivut: http://vrtkeijukumpu.suntuubi.com

01.10.2018 13:06
Moikka!
Keijis jatkaa mielellään linkinvaihtoa kanssanne .

Vastaus:

Mahtavaa! Lisäilen linkkinne takaisin

- Pelkotuoksu

Nimi: Varjolintu
Kotisivut: http://horizon.suntuubi.com/

30.09.2018 13:57
Moikka, ehdottamasti linkinvaihto sopii~ Lisäilen linkkinne!

Vastaus:

Mahtavaa! Lisäämme linkkinne nyt

- Pelkotuoksu

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://cecci.suntuubi.com/?cat=1

29.09.2018 19:45
Heippa! Teen tässä linkinvaihto tarkastusta, eli jos haluatte jatkaa linkinvaihtoa Ensimmäisten Klaanien kanssa, laittakaa viestiä meidän viekkuun 10.10.2018 mennessä.
Tähtiklaani valaiskoon polkujanne!

Vastaus:

->

-Aamusydän

Nimi: Epsuxx
Kotisivut: http://futuretribes.suntuubi.com/

26.09.2018 18:23
Hei! Kävitte kyselemässä meilläpäin linkinvaihtoa, mutta valitettavasti se ei sovi kriteereidemme takia :/

Vastaus:

Harmillista, mutta kiitos vastauksesta!

- Pelkotuoksu

Nimi: Elandra

24.09.2018 15:12
Hei taas! Koska mulla on liikaa aikaa, halusin tulla antamaan teille niin sanotut risut ja ruusut Muistakaa sitten, että nämä ovat vain minun mielipiteitäni ja omanne saavat poiketa niistä. Pelkotuoksulta varmistin, että on ok heittää palautetta tänne

Ruusut:
- Aktiivinen ylläpito + liittyneet!
- Mielikuvituksen käyttö. Pakko myöntää, etten olisi itse keksinyt esimerkiksi Laatikkoklaania tai Kajoklaanissa olevia Kajokynsiä.
- Ulkoasu! Etenkin yläkuva ja taustakuva, pidän niistä kovin. Myös edelliset olivat kovasti mieleeni!
- Reviirien kuvaus. Joistain uusista roolipeleistä se uupuu, mutta yllätyin positiivisesti löydettyäni teiltä sellaisen!
- Blogissa olevat kilpailut ovat mukavaa tekemistä liittyneille!

Risut:
- Sivulla ei ole sisältöä(eli siis tuossa tekstin alla mitään taustaa) ja sivuilta löytyy(mm. klaaneista) valkoista tekstiä, jota ei erota valkoisen taustan vuoksi. Suosittelen lämpimästi sisällön lisäämistä(Yleiset asetukset→Ulkoasu→Sisällön taustaväri)
- Etusivu on sotkuisen oloinen. Linkinvaihdoille ja tekijänoikeuksille voisi luoda oman alakategorian Etusivun alle ja mahdollisesti linkittää etusivulle? Itse heittäisin myös liittyneet toisaalle etusivulta, mutta ne eivät häiritse yhtä paljoa kuin pitkä linkinvaihtajalista. Itse lisäisin etusivulle myös hieman enemmän tietoa roolipelistä, esimerkiksi klaanien nimet("Kirjoista poiketen Hopeaklaanissa on (klaanien nimet)." tms.)
- Sisällön yläpuolella olevat siniset tekstit ovat häiritseviä. Kenties ne voisi poistaa? Samaten nuo "Taaksepäin" "Takaisin" "Eteenpäin" jne. nuolet häiritsevät ainakin itseäni.
- Kokemuspisteistä en löytänyt mitään mainintaa, mutta tarinoissa niitä jaetaan kissoille. Kenties sen voisi siirtää "Muu tärkeä" osioon?
- Liittyminen-osio on täynnä vähän kaikkia hakemuksia. Voisiko adoptio-, pentu- ja lomalomakkeet siirtää omiin osioihin ja vaikka linkittää liittymiseen tai tassukirjaan(lomaviekku siis tassukirjaan?)? Kenties myös klaanien ulkopuolisten kissojen ja klaanin jäsenten lomakkeet voisi yhdistää?
- Muu tärkeä-osiossa itse erottelisin Kokoontumiset ja kajokynnet erillisiksi osioiksi, koska eivät taida liittyä toisiinsa mitenkään?
- Chat-roolipeleihin sen enempää perehtymättä voisin ehdottaa, että olisiko jutteluchatin ja pelichatin "erottaminen" mahdollista? Toisessa juteltaisi ja toisessa pelattaisi kun sen aika on? Sen toisen voisi laittaa vaikka omalle sivulle tai miten ikinä tahtookaan
- Kuukauden ropettaja-osion voisin itse myös siirtää Muu tärkeä-osioon.

Ja sanallisesti voisin sanoa, että teillä on hienot sivut! Harva sivu menestyy näin hyvin ensimmäisenä elinkuunaan, toivottavasti sivunne jatkavat kasvamistaan ja kehittymistään samaan malliin! Tiedän, että risuja on enemmän kuin ruusuja, mutta se johtuu vain siitä, että sivunne ovat uudet ja taidatte vielä kokeilla niiden kanssa kepillä jäätä?(miten mikäkin toimii, mikä kannattaa ja mikä ei.) Olisitte nähneet mun ekat sivut, en taho ees muistella niitä Voin siis sanoo et teillä menee ihan tosi hyvin!

Toivotan todella paljon onnea sivuillenne ja hyvää syksyä jokaiselle Hopeaklaanin pelaajalle!

Vastaus:

Kiitos Elandra! Tuossa oli paljon kaikkea hyödyllistä! Teemme töitä sen eteen, että saisimme risut "pois". Ja olemme jakaneet kokemuspisteitä vain EmppuOmpulle, koska hän voitti Kuukauden ropettaja-tittelin ja valitsi palkinnoksi 3, sen voit lukea Kutsuhuudosta .
Kiitos kuitenkin

- Pelkotuoksu ja muu ylläpito

Nimi: Jezkebel
Kotisivut: http://saniaskanjoni.suntuubi.com/

24.09.2018 14:16
Hei! Olitte tulleet kyselemään linkinvaihtoa Saniaiskanjonin kanssa ja tulin ilmoittamaan, että se sopii!

Vastaus:

Mahtavaa! Lisäättehän linkkimme mahdollisimman pian ^^. Lisäämme linkkinne nyt.

- Pelkotuoksu

Nimi: Kuunpisaran ylläpito
Kotisivut: http://kuunpisara.suntuubi.com/

23.09.2018 15:03
Tervehdys!
Kyselitte Kuunpisaran vieraskirjassa linkinvaihtoa ja tulin ilmoittamaan, että se sopii! Lisäsin Hopeaklaanin linkin linkinvaihtolistaamme, toivon että myös Kuunpisaran linkki löytyisi teidän listastanne mahdollisimman pian

Hyvää syksyä!
- Elandra

Vastaus:

Mahtavaa! Lisään linkkinne nyt.

- Pelkotuoksu

Nimi: Yuki
Kotisivut: http://Viiimeinensoturi.suntuubi.com/

23.09.2018 11:33
Hei! Miten olisi linkinvaihto Viimeisen soturin kanssa? Vastausta meille päin kiitos.

Vastaus:

-->

- Pelkotuoksu

Nimi: Silkkis
Kotisivut: http://mysterycats.suntuubi.com

22.09.2018 20:21
Moi, mysterycats-rope on vielä aktiivinen, joten jatkaisimme linkinvaihtoa mieluusti

Vastaus:

Mahtavaa! Säilytämme linkkinne .

- Pelkotuoksu

Yksityinen viesti

22.09.2018 17:21

Nimi: Milu
Kotisivut: http://uusi0aamu.suntuubi.com/?cat=1

21.09.2018 18:51
Hei! Tulin tiedottamaan sivumme aktiivisiksi! ^^
Sivunne ovat muuten edistyneet hirmuisesti! Näyttää hyvältä! :3

Vastaus:

Mahtavaa! Säilytämme linkkinne .
Ja kiitos todella paljon .

- Pelkotuoksu

Nimi: Aamusydän
Kotisivut: http://https://paljastaivas.blogspot.com/?m=0/

21.09.2018 14:42
Hei,loin blogin.. kiinnostusta linkin vaihtoon

Vastaus:

Linkinvaihto käy, tulen vastaamaan myös Paljaan taivaan puolelle. Hienoa, että innostuit aloittamaan blogin!

- Aurinkomursu

Nimi: Yada
Kotisivut: http://sinisimpukka.suntuubi.com/

21.09.2018 08:15
Heih!
Viekkuumme tuli viesti linkinvahdosta ja jatkamme linkinvaihtoa mieluusti!

-Yada, Sinisimpukasta

Vastaus:

Mahtavaa! Säilytämme linkkinne .

- Pelkotuoksu

Nimi: Zare

20.09.2018 20:13
Hups, pahoitteluni, sekoitin sivustonne toiseen linkinvaihtajaamme, sillä molempien sivujen linkinvaihtopyynnön oli laittanut sama henkilö ^^' Mutta siis joka tapauksessa, jatkamme mielellämme linkinvaihtoa!

Nimi: Zare
Kotisivut: http://metsaketo.suntuubi.com/

20.09.2018 20:11
Heips! Tässä nyt tulee vähän hassusti ilmoitus sekä siitä, että aloitamme linkinvaihdon kanssanne mielellämme, että siitä, että myös jatkamme sitä mieluusti cx Eli siis linkinvaihto sopii hyvin, anteeksi vastauksen viivästyminen!

Vastaus:

Mahtavaa! Säilytämme linkkinne .
Ja ei se mitään .

- Pelkotuoksu

©2018 Hopeaklaani - suntuubi.com