Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Hopeaklaani Liittyminen

Muu tärkeä-osio luettu? Hyvä, olet valmis luomaan hahmosi!

 

Tilanne

 

Hopeaklaani: TÄYNNÄ!

Laatikkoklaani: mahtuu!

Kultaklaani: mahtuu!

Kotikisut, erakot ja kaksijalat: hahmoja saa tehdä!

 

Lomake

 

 

Kerro hahmosi nimi:

Sukupuoli:

Klaani: Hopeaklaani, Kultaklaani, Laatikkoklaani? Vai kuuluuko hahmosi edes klaaniin?

Arvo: hahmon asema klaanissa.

Luonne: vähintään neljä virkettä.

Ulkonäkö: minkä näköinen hahmosi on? Onko tällä arpia? Neljä virkettä vähintään. Hahmo saa olla hieman epärealistinen, kunhan ei ole ihan sateenkaaren värinen.

Suku: onko hahmollasi sukulaisia? Kenties sisaria? Ja kiitos lyhyt kuvailu heistä, että voimme lisätä heidät NPC-hahmoiksi!

Muuta: onko sinulla muuta sanottavaa hahmostasii? Laita se tähän!

Roolipelaaja: oma nimimerkkisi, jota käytät täällä.

 

tekijä: Aamusydän

 

Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Aamusydän

19.08.2018 22:57
Nimi: Toivepentu, Toivetassu

Sukupuoli:Kolli

Arvo: Oppilas

Klaani: Kultaklaani

Luonne: Toivetassu on hyvin säikky vielä, koska tällä ei ole ketään kehen luottaa. Kolli on hyvin toiveikais, mutta hiljainen. Tämän luottamus, ja ystävyys pitää ansaita. Ja jos ne ansaitsee, tämä on hyvin luottavainen, ja kuoren alta paljastuu lempeä, pehmeä, pelokas kissa, joka on hyvin elämän haluinen. Toivetassu miettii asioita pitkään, ettei valitsisi väärin. Toivetassu ei osaa kuvitella itseään naaraiden, tai pentujen seurassa, saati niiden isänä! Toivetassu ei ymmärrä huumoria, eikä muitakaan "pränkkejä". Tämä on sisimmiltään ujo, ja hyvin herkkä. Tämä ei tykkää satuttaa kissoja, eikä varsinkaan tapella. Siksi tämä ei suostuisi tappamaan kissaakaan. Toivetassu on hyvin pitkä vihainen, jos petät tämän, se saattaa olla ikuisesti siinä. Kollilla on hyvin vaikuttava puhetapa, jonka erottaa missä vain. Tämän tapana on säikkyä jokaista asiaa, kirjaimellisesti! Ja tämä ei uskolla usein laittaa vastaan sanoille, mutta naaraille hän kyllä voi laittaa hanttiin. Toivetassun pelko karistuu vanhemmassa iässä, ja silloin tästä tulee rohkea. Kolli ei toivo koskaan hyväksyntää, vain perheen, perheen johon luottaa. Siksi tämä hakeutuu turvaan muiden taakse, ja piiloutuu ongelmiaan. Toivetassu pitää tuijottelusta taivaalle, ja rakastaa vapauden tunnetta. Esim tuulen vire turkissaan innostaa tätä, aina vain enemmän

Ulkonäkö: Kollin katse on jäätävä, ja tiukka. Tällä on siniset silmät, joihin voisi hukkua. Tämä on harmaa turkkinen maine coon, jolla on tummempia raitoja, jotka vaalenevat välillä ja sitten tummenevat. Tällä on hymy, joka pysäyttää, hyvällä tavalla. Se näyttää aina sanovan; Anteeksi. Tämän kavoiltaan voi yleensä lukea tämän tunteet, mutta joskus hän peittää ne. Tämän turkki on pehmeä, ja sileä, mutta pitkä. Tällä on voimakkaat jalat, jotka antavat tällr vauhtia. Tämän kehon rakenne on rodulle erikoinen, sillä tämä on laiha. Tämä on isokokoinen, mutta tästä näkee että tämä on nuori. Tällä on suuret korvat, joilla kuulee hyvin niityllä. Tällä on harmaan pinkit polku anturat, ja nenä. Tämän tassua pitkin kulkee arpi, joka haittaa haittaa kävelyä vähän. Toivetassun häntä on pitkä karvainen, mutta normi pitkä. Tällä on kulmakarvojen kohdalla, pieni tommempi laikku. Tämän korvissaan on isot tupsut, jotka ovat hyvin tuuheat. Kolli näyttää ukoa päin vahvalta, vaikkei sitä paljoa ole. Tämän katsekkin saattaa pelottaa pentuja, muttei sitä oikeasti tarkoita. Tämä näyttää varsinkin vihollisen silmissä vihaisena todella isolta, ja voimakkaalta kollilta jota ei hevillä kaadeta. Tämän turkki on yleensä hyvin suittu, ja siisti. Tämän kehossaan on vielä yksi ihmeellisyys, häntä. Häntä on syntymästä asti ollut roikkuessaan vinossa, syytä ei tiedetä.

Suku:

Emo: Pilvihaave: Harmaa valko raidallinen naaras

Isä: Kuollut: Tuulisielu

Täti: Aamutähti

Siskot: kuolivat

Veljet: kuolivat

Muuta: kettu hyökkäys tappoi toivetassun isän ja siskon. Veljen tappoi Aamusydän leppäkynnen kanssa. Sen takia toivetassu rakastaa katsoa taivasta, koska tietää siskonsakkin lepäävän siellä.

Roolipelaaja: Aamusydän

Nimi: EmppuOmppu

18.08.2018 21:29
Nimi: Kaaosmuisto

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Kultaklaani

Arvo: Soturi

Luonne: Kaaosmuisto on jääräpäinen ja suustaan paha soturi, joka antaa itsestään yleensä ulospäin hyvin töykeän ja epäystävällisen kuvan. Mutta jos tähän uskaltautuu tutustumaan paremmin, saa huolehtivan ja ennen kaikkea luotettavan ystävän. Kaaosmuisto näyttää itsestään "mukavan puolen" vain hänen luottamuksensa arvoisille kissoille ja jos sen luottamuksen erehtyy pettämään kerran, saa kollin vihan niskaansa pitkäksi aikaa, ellei jopa loppuelämäkseen.

Ulkonäkö: Kaaosmuisto on suurikokoinen kolli. Hänen turkkinsa on pohjaväriltään vaaleanharmaa ja sitä koristavat eri puolilla kehoa olevat tummanharmaat ja mustat laikut. Kollin häntä on puolesta välin poikki. Korvat ovat mustat. Soturin kasvoilla on valkea "maski", joka ylettyy korvien juureen asti. Kaaosmuiston silmät ovat suuret ja pyöreät, väriltään myrkynvihreät. Hänen oikea etuhampaansa on särkynyt hieman päästä. Kynnet ovat pitkät ja käyrät.

Suku:
Emo: Säihkelampi - Puhtaanvalkea naaras hopeanharmain laikuin ja taivaansinisin silmin.
Isä: Muratti - Valkean- ja harmaankirjava kolli, joka omaa mustan "maskin". Myrkynvihreät silmät. Kotikisu.
Sisar: Kaunistuuli - Puhtaanvalkea naaras, jolla on hopeanharmaita juovia kuonossa, selässä ja hännässä. Tummansiniset silmät. Lumipennun (likaisenvalkea naaraspentu vaaleanvihrein silmin) ja Valopennun (suurikokoinen hopeanharmaa kolli mustin juovin ja jäänsinisin silmin) emo.

Muuta: Kaaosmuisto nimettiin Säihkelammen ja tämän entisen kotikisu kumppanin Muratin epäonnistuneen suhteen mukaan.

Roolipelaaja: EmppuOmppu (tai Kaaosmuisto)

Vastaus:

Hyväksyn!

-Aamu

Nimi: Hopealiekki

14.08.2018 18:25
(jotkut kohdat olen kirjoittanut pidemmin, koska muuta kohdan juttu)

nimi:Riekale, on nimitys jota tästä kissasta yleensä käytetään.

sukupuoli:kolli

klaani: Riekale on kulkukissa

arvo:---ei klaani arvoa Riekaleella---

luonne:Riekale on viisas ja taitava kissa. Hän on erittäin nokkela. Tiukan paikan tullen vihainen ja hermostunut. Ei osaa puhua vieraille hyvin. Änkyttää helposti. Nolostuu helposti. Ihastuu helposti. Ei pidä pentukissoista. Unohtelee asioita joskus.

ulkonäkö: Riekale, on musta kissa jolla on valkoinen vatsan alus ja kaula. Tumman vihreät silmät. Pienikokoinen mutta voimakas. Näyttää melko nuorelta. Jos hän on vihainen se näkyy hänen silmistään helposti.

suku: ei tietoa

muuta: Riekale on kauan sitten elänyt kissa, joka luottaa siihen kissaan johon tuntee luottamisen oikeaksi. Ei osaa luottaa moniin, joten ne jotka saavat tämän luottamuksen ovat usein melko rohkeita, sillä tämä äksy kissankuvatus kertoo kaiken suoraan, jos tahtoo testata kissan luottamusta. Hän osaa näyttää toisilta kissoilta, joka aiheuttaa usein hämmennystä. Jos hän on joku kissa, sama kissa voi tulla ja nähdä hänet. Siksi hän usein pysyttelee Riekaleen roolissa.

ropettaja: Hopealiekki tai Riekale

Vastaus:

Hyväksytty!

- Pelkotuoksu YP

Nimi: Höyhensiipi

14.08.2018 13:09
Nimi: Höyhen, klaanissa Höyhensiipi
Sukupuoli: Naaras
Klaani: aluksi kotikisu, karkaa erakoksi ja löytää tiensä Kultaklaaniin.
Arvo: Kotikisu, klaaniin saapuessaan aloittaa harjoittelun soturiksi (mikäli mahdollista) on silloin noin seitsemän kuuta.

Luonne: Höyhen on pohjimmiltaan rohkea ja sisukas mutta muille hän vaikuttaa ujolta ja vetäytyvältä. Höyhenelle on vaikeinta luottaa toiseen koska hänen menneisyytensä ei ole kovin hohdokas. Jos luottamuksen kuitenkin voittaa on Höyhen todella huomaavainen ja lempeä. Mikäli sen pettämistä ei ole todellakaan helppoa saada takaisin. Höyhen saattaa välillä vetäytyä täysin omaan rauhaansa metsästämään, mutta on silti hyvin uskollinen klaanilleen, joka otti hänet huostaansa.

Ulkonäkö: Höyhensiipi on kermanvalkea kissa, juuri sellainen jonka kaksikamarinen haluaisivat itselleen. Höyhenen turkki kerää katseita. Turkki on pehmeää ja karva on yllättävän pitkää. Se liehuu tuulessa eikä ole kesällä kuuma, mutta talvella se lämmittää mukavasti Ainoat rieskat turkista ovat sen puhtaana pitäminen ja sateella kastuminen. Höyhenen kuono on osittain harmaa ka osittain vaaleanpunainen, niinkuin hänen polkuantiransakin. Väri vaihtuu niissä liukumalla. Muuten naaras on yllättävän pieni ja siro. Häntä on normaalin pituinen ja tuuhea.

Suku: Höyhen ei muista perheenjäsentensä nimiä. Muistaa vain emonsa hajun Ja iloiset tunteet leikkiessä sisaruksen kanssa.

Muuta: Höyhen kerää jonkin verran kollien katseita. Naaras notkea ja ketterä, joka aittaa sitä niin taitslemisessa ja metsästämisessä. Ainoa ongelma taistelussa on hänen kokonsa, joka tuottaa hänelle alivoimaa , mutta joskus etua.

Roolipelaaja: Höyhensiipi

Vastaus:

Hyväksytty!
-Tulitähti YP

Nimi: Kaislatassu
Kotisivut: http://------/

12.08.2018 16:43
Nimi: Kaislapentu
Sukupuoli: naaras
Luonne: ei ole niin rohkea, kuin Kaislatassu oli, mutta rauhallisempi ja kärsivällisempi kuin Kaislatassu oli. Myötätuntoinen. Viihtyy välillä yksikseen, muttei jätä kaveria koskaan pulaan. Kova kyselemään asioita. Rakastaa tarinoita. Saa pahan paikan tullen Kaislatassun kiivauden ja rohkeuden. Huom! Pienenä vikisi paljon
Ulkonäkö: aivan saman näköinen kuin Kaislatassu, mutta pienempi, koska on pentu.
Suku:
Emo: Purpura
Kasvattiemo: Pelkotuoksu
Isä: Domino
Siskot: Karkki ja Keksi
Veljet: Kirppu
Muuta: On Kaislatassun uudelleen syntymä. Hänen tätinsä toi hänet Hopeaklaanin rajalle. Tomutähti löysi tämän. Näkee välillä unta Leppäkynnestä ja Kaislatassusta....
Roolipelaaja: ööh kai Kaislatassu mutta käytän chatissa Kaislapentua...

Vastaus:

Hyväksytty. Ole kuitenkin jatkossa tarkempi; klaani ja arvo puuttuvat.

- Aurinkomursu

Nimi: Kaislatassu
Kotisivut: http://------/

12.08.2018 16:02
Horsman Luonne ja ulkonäkö
Luonne:herkästi uskovainen todella hyväsydäminen ja todella nöyrä ellei joku loukkaa sitä. Jos sitä loukkaa se ei näytä sitä sisältä päin, mutta kihisee silloin raivosta. Osoittaa raivonsa kylmällä käytöksellään. Perhe on todella tärkeä. Lempeä pennuille, mutta myös hieman kokematon. Viihtyy hyvin yksin. Ei pidä tuoeesaalin mausta. Jos ei tykkää jostain ei kerro sitä kenellekään.
Ulkonäkö:musta naaras jolla on vihreät silmät ja pöyhkeä häntä. Puoli pitkä häntäinen kissa. Ei kovinkaan lihaksikas. Turkissa ei ole laikkuja...

Riittääkö?

Vastaus:

kyllä

Nimi: Kaislatassu
Kotisivut: http://------/

12.08.2018 15:10
Nimi: Horsma
Sukupuoli: naaras
Kotikisu,klaaniton
Luonne: herkästi uskovainen, kiltti, todella nöyrä,rakastaa perhettä.
Ulkonäkö: musta naaras jolla on vihreät silmät,pieni arpi vasemmassa käpälässä (ei haittaa kävelyä pienehkö kooltaan.
Suku:
Emo: Pihlaja
Isä: ei tiedossa
Siskot: Luna ja Purpura
Ei veljiä
Muuta: Toi Kaislapennun Hopeaklaanin rajalle ja näki Tähtiklaaniin lähettämää unta. Ihailee salaa klaanien elämää.
Roolipelaaja: Kaislatassu

Vastaus:

luonteen ja ulkonäön pituutta! kiitos

-Aamu

Nimi: Ezmu

12.08.2018 10:59
Nimi: Laatikkovirtatassu, Laatikkovirta

Sukupuoli: naaras

Klaani: Laatikkoklaani

Arvo: oppilas

Luonne: Laatikkovirta on innokas. Naaras pitää lähes kaikkia kissoja ystävinään. Hän ei suutu usein, mutta on pitkävihainen. Laatikkovirta tulee hyvin toimeen pentujen kanssa.

Ulkonäkö: Laatikkovirta on vaaleanharmaa pitkäturkkinen naaras. Hänen silmänsä ovat siniset. Hänen turkissaan on ohuita, tummanharmaita juovia. Naaraan korvat ja häntä ovat tummanharmaat.

Suku: sisko Tuulilaatikkotassu-tummanharmaa vihreäsilmäinen ujo naaras

Roolipelaaja: Ezmu

Vastaus:

hyväksyn!

-Aamu

Nimi: Kaislatassu
Kotisivut: http://------/

11.08.2018 09:52
Nimi:Kaislapentu, Kaislatassu
Sukupuoli: naaras
Klaani:Hopeaklaani
Arvo:soturioppilas
Luenne:lempeä, joskus hiukan tulinen, kärsimätön ja kova väittelemään asioista. On suojelu haluinen pentuja kohtaan. Vaikka muut näkevät hänet hyvänä emona tämän kasvettua, Kaislatassu mielestä "liian tulinen" olemaan emo. Kaislatassu saattaa kiivastus helposti
Ulkonäkö ienikokoinen lempeä naaras, jolla on meripihkan väriset silmät ja kilpikonnakuvioinen turkki.
Suku:
Emo:Kanelikukka
Isä: joku laatikkoklaanilainen
Sisko: Marmeladipentu (kuoli viheryskään)
Puoli veljet/veli????
Puoli siskot/sisko????
Muuta:
Kaislatassu eksyy yleensä emojen luokse juttelemaan pennuista. Kaislatassu oma emo Kanelikukka saa usein kuulla tyttärensä valituksia epäreiluista sotureista ja hiirenaivoisista oppilaista, koska Kaislatassu kertoo murheensa aina emolleen. Sen vuoksi heidän suhteensa on hyvä. Alunperin Kaislatassu oli salaa kiinnostunut parantajan hommista, muttei kertonut sitä kenellekään. Kaislatassu kokeili kerran lehtien keräilemistä ja sekoitti yrtit keskenään eikä sen jälkeen ole yrittänytkään kerätä yrttejä. Kaislatassu kuitenkin ihailee edelleen parantajia. Eniten Tuhkatassua. On ihailu pennusta saakka.

Roolipelaaja:Kaislatassu

Vastaus:

Hyväksytty!
-Tulitähti YP

Nimi: Tiitu

10.08.2018 20:55
Kerro hahmosi nimi: Pisara
Sukupuoli: Kolli
Klaani: Klaaniton, kotikisu

Luonne: Pisara on herkästi suuttuva yksilö. Hänen mielestään se, mitä hän päättää on oikein, eikä yleensä luovu päätöksestään. Se johtaa monesti tappeluihin. Yleensä Pisara tajuaa erehdyksensä vasta koettuaan seuraukset. Kolli ei myönnä olevansa väärässä.
Pisara on hyvä taistelemaan, eikä välttele näitä tilanteita. Se johtuu pääasiassa siitä, että Pisaran edelliset vastukset ovat olleet helppoja vastuksia. Se on nostanut Pisaran luoton kykyihinsä liiallisuuksiin.
Pisara on kuitenkin kotikisu, ja se tuo häneen pehmeyttä. Pisara ei esimerkiksi viihdy ulkona kylmällä säällä. Hän ei myöskään syö saamaansa riistaa, vaan jättää sen lojumaan, pitäen riistaa "saastaisena".
Kolli pitää itseään arvokkaana yksilönä, eikä suostu lähtemään minnekään, missä on vaara törmätä kujakatteihin tai erakkoihin.
Pisara tykkää kuljeksella puutarhoissa, sillä häntä kunnioitetaan kokonsa puolesta.

Ulkonäkö: Pisara on puhdasrotuinen maine coon. Hänen turkkinsa on keskipitkää ja valkoharmaankirjavaa. Se pitää hänet lämpimänä talvella. Turkki on myös tuuhea, ja Pisaralla on korvissaan tupsut.
Pisara on suuri jopa maine cooniksi. Hän ei varsinaisesti ole lihava, mutta Pisaralla on maassa.

Suku: Pisaralla on kaksi sisarta. Nämä tosin asuvat kaukana, eikä Pisara ole nähnyt häitä vieroituksen jälkeen.

Muuta: Saapui vasta Kaksijalkalan reunalle. Havittelee osaa metsästä, jotta näyttäisi muiden kotikisujen silmissä kunniakkaalta. Pisara on muutaman vuoden ikäinen, ja asui toisaalla koko muun elämänsä.

Roolipelaaja: Tiitu

Vastaus:

Hyväksytty!
-Tulitähti YP

Nimi: Tulitähti YP
Kotisivut: http://hopeaklaani.suntuubi.com/

10.08.2018 16:54
Tulilaatikkotähti, sanotaan usein vain Tulitähdeksi
Kolli
Liekinvärinen tummanoranssiraidallinen kissa. Vihreät silmät ja lyhyt häntä. Tulilaatikkotähdellä on arpi vasemmassa etutassussa. Turkki on lyhyt ja pehmeä, muttei kovin pörröinen. Toisen korvan takana on pitkä haava. Tulilaatikkotähdellä on pitkät jalat, joten hän tykkää hyppiä isoja hyppyjä. Korvien päässä on todella pienet karvatupsut.

Tulilaatikkotähti on ystävällinen, hieman epävarma ja hän pitää auttamisesta. Usein hän kuitenkin hermostuu, jos on lehtisade.

Suku: Emo: Lehti (kotikisu) Isä: Laatikkoraita
Siskopuoli: Usvahäntä Velipuoli: Tulikarva

Muuta: 3.5 vuotta. On rakastunut Aamutähteen, ja epäillään että Raitapentu on hänen pentunsa, mutta ei tunnusta.

Vastaus:

Hyväksyn itseni xD.

Nimi: Tihkutiikeri

09.08.2018 21:42
Nimi:Tihkupentu,Tihkutassu nykyään Tihkutiikeri

Sukupuoli: kolli

Klaani: Hopeaklaani

Arvo: soturi

Luonne: Tihkutiikeri on yleensä aika kärttyisä mutta osaa olla iloinenkin.
Tihkutiikeri iloitsee toisten onnistumisista eikä sitä haittaa vaikka ei saisi ruokaa sinä päivänä.Tihkutiikeri on aina uskonut tähtiklaaniin.Hän noudattaa soturilakia mahdollisimman tarkasti.

Ulkonäkö: Tihkutiikerillä on vaalean oranssi turkki. Hän omaa keltaiset suuret silmät.Hänellä on suuret korvat ja piiiitkät viikset.Jalat hänellä on aika pitkät ja polkuanturat ovat vaaleanpunaiset.Nenä on vaaleanpunainen.Hänen häntä on pitkä.Kyseessä on lihaksikas kissa.

Suku:ei tietoa

Muuta Tihkutiikeri ei ole ikinä halunnut kumppania

Roolipelaaja: Tihkutiikeri

Vastaus:

Minä avasin liittymisen, ja hyväksyn tämän hahmon!

-Aamu

Nimi: Random

09.08.2018 18:57
Lehväsydän on kilpikonna kuvioinen naaras Vihrein silmin.
Tuiskuturkki on harmaa kolli sinisillä silmillä.
Mustakorva on kerman värinen kolli mustin korvin ja Sinisin silmin.
Jänis myrsky on tummanruskea kolli töpöhännällä ja keltaisilla silmillä.
Syreenikukka on valkoinen naaras violeteillä silmillä.
Pajuhäntä on harmaa naaras vihreillä silmillä.
Roihukynsi on liekin värinen kolli vihrein silmin.
Tammikatse on punaruskea kolli meripihkan värisillä silmillä.
Pakkassydän on valkoinen naaras sinisillä silmillä.
Pihkasydän on punaruskea naaras keltaisilla silmillä.
Hopeamarja on harmaa kolli sinisillä silmillä.

Vastaus:

Hyväksytty!

-Aamusydän YP

Nimi: Kaikulaulu

09.08.2018 18:53
Nimi: Kaikulaulua

Sukupuoli: Naaras

Klaani: Kultaklaani

Arvo: Soturi

Luonne: Kaikulaulu on ystävällinen ja avulias. Hän on vahva persoona, ja hänellä on hyvä itsetunto. Kaikulaulu on hyvä tulkitsemaan toisten tunteita ja osaa neuvoa ongelmissa. Hän voi kimpaantua herkästi, muttei ole ikinä pitkävihainen. Kaikulaulu on helposti lähestyttävä ja melkein kaikki pitävät hänestä. Hän on hyvä pentujen kanssa.

Ulkonäkö: Kaikulaulu on valkoinen, siniharmaa silmäinen naaras, jolla on turkissaan harmaita ja oransseja laikkuja. Hän on lihaksikas ja vahva. Kaikulaulu on hyvin kaunis ja ketterä. Hän myös liikku sulavasti. Kaikulaulun nenä on valkoinen ja polkuanturat harmaat.Kaikulaulun häntä on keskimittainen.

Suku: Kaikulaululla on sisar, Lehtilampi. Lehtilampi on ruskea vihreäsilmäinen, kilpikonnakuvioinen ketterä naaras. Kiltti ja avulias. Ei suutu helposti. Kaikulaulun emo ja isä ovat kuolleet.

Muuta: Kaikulaulu oli alunperin erakko, mutta vanhempien kuoltua päätyi sisarensa kanssa Kultaklaaniin. Tykkää saalistaa ja kiipeillä. Hän uskoo Tähtiklaaniin ja noudattaa soturilakia miltein virheettömästi.

Vastaus:

Tämmöisiä kaipaan!

-Aamu

Nimi: Kiuruhammas

09.08.2018 17:59
Nimi:Kiurupentu,Kiurutassu, nykyään Kiuruhammas

Sukupuoli:naaras

Klaani:Kultaklaani

Arvo: Soturi

Luonne nnokas,lempeä ja iloinen.Hän osaa olla kyllä kärttyinen jos vaan haluaa.Noudattaa Soturilakia tarkasti, mutta tekee välillä pieniä virheitä .
Rakastaa perhettään ja läheisiä.Ihailee vanhempia ja kokeneempia sotureita.

Ulkonäkö:Kiuruhampaan turkki on kilpikonna kuvioinen. Turkki on lyhyttä, mutta tiheää.Kiuruhampaan korvat ovat isot ja niillä kuulee hyvin.Hän omaa suuret vaaleansiniset silmät.Kiuruhampaan hampaat ovat valkoiset ja terävät.Nenä on vaaleanpunainen ja kuono valkoinen.Jalat ovat pitkät ja häntä on pitkä.Polkuanturat ovat vaaleanpunaiset.

Suku:
Emo:Lehväsydän
Isä:Tuiskuturkki
Veli :Mustakorva
Pennut:
Tyttäret: Syreenikukka,Pajuhäntä,Pihkasydän ja Pakkassydän.
Pojat: Jänismyrsky,Roihukynsi,Hopeamarja ja Tammikatse.

Muuta:Rakastaa uimista ja uskoo tähtiklaaniin

Vastaus:

Hyväksytty, mutta tee vähän huolellisemmin seuraava hakeamus (jos edes teet).

T: Pelkotuoksu YP

Nimi: Kiuruhammas

09.08.2018 17:36
Nimi:Kiurupentu,Kiurutassu, nykyään Kiuruhammas
Sukupuoli:naaras
Klaani: Kultaklaani
Arvo: Soturi

Luonne:Kiuruhammas on innokas,lempeä ja iloinen.Hän osaa olla kyllä kärttyisä jos vaan haluaa.Noudattaa Soturilakia tarkasti, mutta välillä tekee pikku virheitä .Rakastaa perhettään ja läheisiä.

Ulkonäkö:Kiuruhampaan turkki on kilpikonnakuvioinen.Kiuruhammas omaa vaaleansiniset silmät.Hänen turkkinsa on lyhyttä, mutta tiheää.Kiuruhampaan korvat ovat aika isot ja niillä kuulee hyvin. Hänen silmänsä ovat suuret.Kiuruhampaan hampaat ovat terävät ja valkoiset. Häntä on pitkä.Kiuruhampaan nenä on vaaleanpunainen ja viikset ovat pitkät ja valkoiset.Hänen jalkansa ovat pitkät ja hänen polkuanturat ovat vaaleanpunaiset.

Suku:
Emo:Lehväsydän
Isä:Tuisku Turkki
Veli:Mustakorva
Kumppani:Nokinaama
Pennut:
Tyttäret: Syreenikukka,Pajuhäntä ja Pakkastuuli
Pojat:Jänismyrky,Roihukynsi,Hopeamarja ja Tammikatse

Muuta:Rakastaa uimista ja uskoo tähtiklaaniin.

Vastaus:

Hyväksytty! Kirjoita seuraava hakemus (jos edes teet) vähän huolellisemmin. Pikkuvirehitä löytyi vähäsen, mutta hyväksytään!

T: Pelkotuoksu YP

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://fi.pelkotuoksu.wikia.com/

09.08.2018 15:54
Nimi: Aurinkopentu, Aurinkotassu, nykyään Aurinkosielu.

Sukupuoli: Kolli.

Klaani: Kultaklaani.

Arvo: Soturi.

Luonne: Välillä on kärttyisä. Ärsyyntyy aika helposti, mutta ei pikkuasioista. Osaa olla myös lempeä ja kiltti. Noudattaa soturilakia tarkasti ja haluaa taistella taisteluissa. Tykkää pennuista ja haluaisi jossain vaiheessa pentuja kumppaninsa kanssa. Kiusaa välillä sisartaan.

Ulkonäkö: Aurinkosielu on vaaleankeltainen kolli. Hänellä on yksi valkoinen käpälä. Omaa lehdenvihreät silmät. Turkki on keskipitkää ja hylkii likaa hyvin. Imee vettä sisälleen helposti, joten Aurinkosielu vihaa sadetta. Korvat ovat mustat ja keskikokoiset. Aurinkosielulla on ihan hyvä kuulo. Silmät ovat pienet ja Aurinkosielulla on tosi hyvä yönäkö. Hampaat ovat keskivalkoiset ja todella, todella terävät. Nenä on iso ja väriltään punainen. Viikset ovat juuresta vaaleankeltaiset, mutta viiksien päät ovat valkoiset. Jalat ovat aika lyhyet ja lihaksikkaat. Lavat ovat myös lihaksikkaat ja lihakset näkyvät turkin alta. Aurinkosielu on voimakkaiden lapojensa takia hyvä loikkimaan. Omaa töpöhännän. Häntä on pörröinen ja takkuinen.

Suku:
Emo: Sulkasielu.
Isä: Hopealiekki.
Sisko: Punaliekki.
Kumppani: Loikkasydän.
Siskontyttäret: Kultapentu, Yöpentu ja Pihkapentu.
Siskonpoika: Saniaispentu.

Muuta: On rakastunut Tuhkakäpälään. Rakastaa perhettään ja kumppaniaan.

Roolipelaaja: Pelkotuoksu

Vastaus:

Hyväksytty!

- Aurinkomursu

Nimi: Nokinaama

09.08.2018 14:35
Nokinaaman hakemus:
Nimi: Nokipentu,Nokitassu, nykyään Nokinaama
Sukupuoli: kolli
Klaani:Kultaklaani
Arvo:soturi
Luonne:Rauhallinen, mutta pentuna oli tosi villi.Välillä on myös kärttyisä, mutta yleensä ystävällinen.Halusi pentuna päälliköksi, mutta nykyään ei ole niin suurta halua päälliköksi.Rakastaa perhettään ja kumppaniaan, hänellä ja hänen kumppanillaan on kolme pentueita.
Ulkonäkö:Nokinaama on musta kolli jolla on isot keltaiset silmät hänellä on silmissään ystävällinen katse.Hänellä on pitkä häntä ja pitkät jalat.Nokinaaman kynnet ovat epätavallisen pitkät sekä terävät, kynnet ovat väriltään mustat. Nokinaamalla on vaaleanpunaiset polkuanturat ja ne ovat pehmeät.Hänen turkkinsa on lyhyttä ja vettä hylkivää.Nokinaaman korvat ovat isot ja niillä kuulee hyvin.Hampaat ovat terävät ja valkoiset.Nenä on keskikokoinen ja väriltään vaaleanpunainen.
Suku:
Emo: Ratamosydän
Isä: Havuhaukka
Veli: Leijonamyrsky
Tyttäret (1 pentue): Syreenikukka ja Pajuhäntä.
Pojat (1 pentue): Roihukynsi ja Jänis myrsky.
Poika (2 pentue): Hopeamarja.
Tyttäret (3 pentue): Pihkasydän ja Pakkassydän.
Poika (3 pentue): Tammikatse.
Muuta:Rakastaa perhettään ja kumppaniaan.
Roolipelaaja: Nokinaama

Vastaus:

Hyväksytty! Hakemus oli huolella tehty ja hyvä. Klaaneissa on jo Pajuhäntä, mutta ei se haittaa! Tervetuloa mukaan

Terveisin - Pelkotuoksu YP

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://fi.pelkotuoksu.wikia.com/

09.08.2018 09:33
Pelkotuoksun hakemus:

Nimi: Pelkopentu, Pelkotassu, nykyään Pelkotuoksu.

Sukupuoli: Naaras.

Klaani: Hopeaklaani.

Arvo: Varapäällikkö.

Luonne: Rauhallinen, lempeä ja kiltti. Osaa olla myös vihainen, tarvittaessa. Halusi alun alkaen parantajaksi, mutta muutti mieltään. Pelkää joitakin asioita. Rohkeampi toisissa asioissa, kuin toisissa. Hoitaa pentuja lempeästi ja rakastavaisesti. 2 pentuetta.

Ulkonäkö: Pelkotuoksu on oranssi naaras. Hänellä on mustia läiskiä ympäri kehoaan. Omaa vaaleanvioletit silmät. Silmät ovat suuret ja niissä on ymmärtäväinen katse. Korvat ovat suipot ja pienet, mutta Pelkotuoksu kuulee hyvin. Jalat ovat sirot ja keskipitkät. Turkki on keskipitkää ja hyvin vettä hylkivää. Polkuanturat ovat pehmeät ja vaaleanpunaiset. Kynnet ovat aina terävät ja väriltään mustat. Hampaat ovat valkoiset ja keskiterävät. Nenä on pieni ja vaaleanpunainen. Omaa pörröisen ja keskipitkän hännän.

Suku:
Emo: Tuulenhenkäys.
Isä: Sadepilvi.
Siskot: Kastemarja ja Raitaturkki.
Veli: Sinisilmä.
Tytär (1 pentue): Sumukukka.
Pojat (1 pentue): Haukkasulka ja Viherviiksi.
Tyttäret (2 pentue): Kissanminttusiipi, Kaunokaispilvi ja Tuhka-askel (Karsi-askel)
Pojat (2 pentue): Peipposulka ja Raikastaivas.
Kumppani: Valkojalka.

Muuta: Rakastaa perhettään, pentujaan ja kumppaniaan. On uskollinen Hopeaklaanille. Uskoo Tähtiklaaniin.

Roolipelaaja: Pelkotuoksu

Vastaus:

Hyväksytty!

- Aurinkomursu

Nimi: Aamusydän YP

09.08.2018 08:40
Nimi:Aamutähti.

Sukupuoli: naaras

Klaani:kultaklaani

Arvo äällikkö

Luonne: Aamutähti on hellä ja rakastava emo, tämä ei anna pentunsa vaarantaa iteään. Aamutähti osaa olla todella vihainen,mutta yleensä tämä auttaa vaikka mikä olisi. Aamutähti yleensä harkitsee kauan, mutta hätä tilanteissa aikaa ei ole tämä auttaa heti kun voi. Aamutähti on hyvin suojeleva, jopa klaaniaan kohtaan. Eikä anna kenenkään, tulla edelle, jos jokin on vinossa. Kuitenkin Aamutähti on hyvin herkkä, ja itkee jo pienistäkin teoista. Tämä rakastaa lomakkeita yli kaiken, kai johtuu siitä että Aamusydän omistaa tämän. Tämä pitää myös yksin olosta, mutta viihtyy klaaninsa parissa todella hyvin. Aamutähdellä on tapana nousta katsomaan laskevaa aurinkoa, ja samoin laskevaa aurinkoa. Ainut asia mitä tämä vihaa on laatikot, ja sitä hän vihaa oikeasti todella, todella, paljon.

Ulkonäkö:Aamutähti on oranssi valko kilpikonnakuvioinen,tällä on paksu turkki, joka on yleensä siisti. Tämän silmät ovat oranssit, kuin tuli, joekus kun tämä on vihainen silmät näyttävät kuin tulen heijastukselta. Tämä on vahva, eikä yleensä normaali oppilas saa tätä kaatumaan. Tämä ei kuitenkaan ole ulkoisesti mikään kaamean lihaksikas, mutta jonkun verran. Aamutähdellä on oikeassa korvassa reikä, kuin kaksijalkojen tekemä. Tällä on myös ominais tuoksunsa, joka tuoksuu sitruunalle, vaikkeivät kisat sitä tiedäkkään. Tämän kynnet ovat aina terävinä,kuten tavallisella. Kultaklaanilaisella, tämä ei yleensä sodi kovin helpolla roisia klaaneja vastaan, ei varsinkaan laatikkoklaania. Eikä tämä pidä muutenkaan kiistelyistä, vaan yrittää estää ne mahdollisimman hyvin.

Suku:ei tiedossa. Monet muistavat että tämä on asunut kaksijalkalassa, mutteivät tiedä mitä siellä on tapahtunut.

Muuta: tämä on hyvin rakastunut laatikkoklaanin päällikköön, ja tämän pennun raita pennun, epäillään olevan tulilaatikkotähden pentu. Tulilaatikkotähdellä ja Aamutähdelllä tietdetään olevan taustaa.

Tekijä: Aamusydän YP

Vastaus:

Hyväksytty! Mukavan pitkä lomake.

- Aurinkomursu

Nimi: Tomutähti

08.08.2018 17:33
Nimi: Tomupentu, Tomutassu, Tomupilvi, nykyään Tomutähti.
Sukupuoli: kolli
Klaani: Hopeaklaani
Arvo: päällikkö
Luonne: Välillä vähän outo, mutta viisas ja rohkea. Rakastaa ruokaa ja tykkää nukkumisesta.
Ulkonäkö: Vaalea, vastapuoli valkoinen, vihreät silmät ja keskipitkä karva. Harmaata kasvoissa.
Suku: Ei tietoa.
Muuta: Lukee usein salaa Kuun merkki- kirjaa leirissä.
Roolipelaaja: Tomupilvi (tähti)

Vastaus:

Hyväksytty!

- Aurinkomursu

Nimi: Tuhkatassu

08.08.2018 16:58
Tuhkakäpälän hakemus:

Nimet: Tuhkapentu, Tuhkatassu, Tuhkakäpälä

Sukupuoli: naaras

Klaani: Hopeaklaani

Arvo: parantajaoppilas/parantaja

Luonne: Tuhkakäpälä on hiljainen, hyvin hillitty kissa ja varsinkin nuorena kissana hän poikkesi erittäin paljon muista samanikäisistään. Hän on rauhallinen ja tyyni, ja pystyy kuuntelemaan toisia ja olemaan paikoillaan pitkiäkin aikoja ilman, että hänen keskittymisensä herpaantuu. Naaraalla on todella hyvä keskittimyskyky, eikä hän pidä erityisemmin puhumisesta tai esillä olemisesta, vaan jopa pelkää tätä. Naaraan suurin pahe on muutenkin itsekriittisyys; muissa hän ei näe vikoja vaan ainoastaa hyviä puolia ja saattaakin sen vuoksi olla sinisilmäinen kissoista, mutta itseään hän vähättelee aina tilaisuuden tullen. Monien mielestä Tuhkakäpälä on liian hiljainen ja ujo, ja monet pitävät häntä tylsänä, mutta todellisuudessa naaras on todella hyvä ystävä. Hän on läheisimmilleen ystävilleen todella uskollinen ja ystävällinen, mutta niin läheisiksi pääsevät vain harvat.
Tuhkakäpälä pitää Tähtiklaania tärkeänä ja noudattaa Soturilakia pilkuntarkasti. Hän suhtautuu vakavasti kaikkeen, mikä liittyy Tähtiklaaniin ja ottaa siltä saamansa enteet vakavasti. Välillä naarasta pidetään näsäviisaana, mutta todellisuudessa hän vain
haluaa tehdä kaikkensa Tähtiklaanin ja oman klaaninsa tähden. Hopeaklaani onkin Tähtiklaanin lisäksi hänelle aina numero yksi, jonka vuoksi hän tekisi mitä tahansa. Hän haluaa auttaa klaaniaan parhaansa mukaan. Tuhkakäpälä halusi pienestä pennusta alkaen parantajaksi. Häntä kiusattiin nuorena, ja parantajan työ on vaikuttanut hänestä aina kiehtovalta. Naaras tahtoo hoitaa kissoja ja auttaa heitä, eikä hän koskaan voisi kuvitella parempaa asemaa klaanissaan kuin parantajuus.
Tuhkakäpälä on hyvin järjestelmällinen ja monen mielestä pikkutarkka. Hän vihaa kaikenlaista sotkua ja haluaa pitää asiat tarkassa järjestyksessä.

Ulkonäkö: Tuhkakäpälä on siro, mutta lihaksikas naaras. Hänen kehossaan on selkeästi havaittavissa voimakkuutta, mutta erityisesti jalat ovat sirot ja liikkeet hallittuja. Hän on voimakas kissa, ja osaa hallita voimansa hyvin jaa tarpeen tullen taistella, mikäli on tarvis, vaikka hän onkin parantaja eikä koskaan taistelisi muuten kuin itsepuolustuksena, tai suojellakseen jotakuta. Hänen turkkinsa on paksua ja selkeästi kotikisumaista, mikä kielii hänen juuristaan, mutta havaittavissa on myös paljon klaanikissalle ominaisia piirteitä. Hänen turkkinsa on paksua ja tummanharmaata, ja sitä helposti ajatellaan mustaksi kauempaa katsoen. Turkissa ei ole yhden yhtäkään kuviota, vaan se on kauttaaltaan saman värinen, ainoa poikkeus on nenän alueella oleva hieman vaaleampi karva. Turkki suojaa hyvin kylmyydeltä ja vedeltä, mutta on myös kuumottava kuumalla ilmalla. Turkki on kuitenkin hienolaatuista ja kuivuu helposti, sekä hylkii likaa. Tuhkakäpälällä on litteät kasvot, joissa on havaittavissa pyöreyttä. Hänen viiksensä ovat juuresta mustat, mjtta ne vaalenevat pikkuhiljaa aina valkoisiksi. Hänen silmänsä ovat vaaleansiniset ja suuret, ja niistä kuvastuu hyvin tarkkaavainen ja keskittynyt katse. Tuhkakäpälällä on pieni, musta nenä. Hänen häntänsä on suuri ja pörröinen.

Suku:

Veli: Kylmätassu/-viiksi: vaaleanharmaa kolli, jolla on tummanharmaita raidoja ja vihreät silmät.

Emo: Halla: valkoinen, pullea ja pitkäkarvainen naaras

Isä: Sysi: Täysin musta, sinisilmäinen ja hyvin suurikokoiken kolli, jonka oikean silmän läpi kulkee syvä arpi

Muuta: Tuhkakäpälällä on erityinen kyky tietää ympärillään olevien kissojen tunnetilan.

Ropettaja: Tuhkatassu

Vastaus:

Hyväksytty, tää on tosi pitkä
-Tulitähti YP

En saanut muokattua itse hakemusta joten kirjoitan tähän: eli se perheeseen tuleva pieni muutos on sallittu ja näyttäisi siis tältä:

Isä: Valkoviiksi, suurikokoinen valkoinen kolli, jolla on vihreät silmät

Isänisä: Korppisydän; mustavalkoinen kolli

Emo: Hohka; tummanruskea musraraidallinen naaras, puoliksi hopeaklaanilainen mutta asuu Kasijalkalassa. Hänellä on monia tuntemattomia sisaruksia ja perheenjäseniä.

Emonisä: Sysi; Täysin musta, sinisilmäinen ja hyvin suurikoloinen ja lihaksikas kolli

Emonemo: Kuura: vaaleanruskean ja valkoisen täplikäs naaras

- Tuhkatassu

Nimi: Hopealiekki

08.08.2018 12:00
nimi:Hopealiekki

sukupuoli:naaras

arvo arantaja

luonn e:Hopealiekki on huumorintajuinen ja tarkka. Siitä huolimatta häneltä löytyy myös se hellempi parantajalle ominainen emollinen lempeys. Hän kiivastuu jos joku sanoo jotakin väärää. Hän pitää vedestä ja osaa uida. Välillä hän saatta näyttää todella arvokkaalta, mutta sitten sieltä löytyykin pennunmielinen parantaja!

ulkonäkö:Hän on hopeanhohtoinen naaras, jolla on tummanvihreät silmät. Hänen ominais tuoksunsa on makea, kirvelin tuoksu. Hänen ajatuksiaan on vaikea tulkita, kun tämä taas näkee toisten ulkokuoren läpi helposti. Hopealiekin jalkoja pitkin menee rusehtavia, ohuita juovia ja jos hän seisoo paikoillaan, hän saattaa näyttää sille, kuin hän olisi juurtunut maahan kiinni.

suku:sama kuin Kastepilven suku

muuta:no,Hopealiekin ns.parantajataito on että se erottaa valheet totuuksista.

roolipelaaja: Hopealiekki

Vastaus:

Hyväksytty.

- Aurinkomursu

Nimi: Kastepilvi

08.08.2018 08:59
Nimi:Kastepilvi

Sukupuoli:naaras

Arvo:soturi

Luonne:Kastepilvi on lempeä ja uskollinen soturi, joka osaa kuitenkin näyttää kielensä terävyyden. Hän tahtoo tehdä kaiken oikein ja hyvin jotta näyttäisi yhtä hyvältä kuin muutkin. Hän tykkää viettää oleskelu aikaansa nuorempiensa kanssa ja etenkin pentujen. Silti hän on aina erittäin otettu, jos vanhemmat kissat tahtovat olla hänen kanssaan. Aluksi Kastepilvi oli kateellinen sisarelleen Hopealiekkille, koska tästä tuli parantajaoppilas paljon aikaisemmin, kuin Kastepilvestä soturioppilas. Myöhemmin tämä kateus kuitenkin katosi, kun Kastepilvi tajusi, ettei olisi koskaan halunnut luopua mahdollisuudesta saada kumppani ja pentuja.

Ulkonäkö:hän on kermanvärinen naaras jolla on harmahtavia juovia otsassa. Hänellä on puolipitkä turkki ja se on melko paksu, niin kuin emollansakin.Tämän takia hän osittain pelkää veteen joutumista. Kastepilven silmät ovat huomiotaherättävän siniset ja hänen pupilliensa empärillä on vaaleampi kuvio;kastepisara. Siitä tämä sai nimensä. Hänellä on vaaleanpunainen kuono ja tassut taas ovat ruskeat ja kova pintaiset, joka on erikoista.

Suku n siis viekussa mutta lisään heille sinne ulkonäöt.

Muuta: Kastepilven kumppani Metsäsydän oli alunperin kotikisu, nimeltä Saippuakupla, kunnes liittyi klaaniin.

Ropettaja:Kastepilvi

Vastaus:

Hyväksytty, lisäänkin Metsäsydämen klaanilistaan ellei häntä ole jo lisätty.

- Tuhkatassu

©2018 Hopeaklaani - suntuubi.com